Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Telegraph: Τέλος η Νότινγχαμ για Μαρινάκη

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016
Οι περιπέτειες του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και νεόκοπου καναλάρχη, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως βάζουν «φρένο» στις επιχειρηματικές του κινήσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Νότιγχαμ Φόρεστ διέκοψε τις διαπραγματεύσεις για.... την εξαγορά των μετοχών της από τον Έλληνα επιχειρηματία.
Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, διαπραγματευόταν με την αγγλική ομάδα την εξαγορά των μετοχών της μέσα στο χρόνο, αλλά βρίσκεται στο επίκεντρο κατηγοριών για στημένος αγώνες, με την UEFA να πραγματοποιεί έρευνες».
Επισημαίνει, ακόμη, ότι ο Έλληνας επιχειρηματίαςω αρνείται τις κατηγορίας, ωστόσο η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσποδνία θεωρεί πως υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για τις επαφές με τη Φόρεστ.
Η ιστορική αγγλική ομάδα φέρεται να έχει ήδη διακόψει τις επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με αμερικανική κοινοπραξία.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αλ Χασάουι, ήλπιζε να συμφωνήσει στην παραχώρηση του 80% στον Μαρινάκη διατηρώντας το 20% και παραμένοντας πρόεδρος».
Σημειώνεται ότι ο Guardian είχε αποκαλύψει προ ημερών πως η UEFA έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και έχει ήδη ζητήσει στοιχεία από τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές.

efsyn.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive