Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πανελλαδικη Επιτροπη χωρις Επιτροπες Αγωνα ....

Posted by ALEXIOU A Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

1.ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ¨"???
2.ΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ?(παντως οχι επιτροπες ΑΓΩΝΑ κατοικων και εργαζομενων )
3.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ?(που αν δεν ειναι καπελωμα τι ειναι?)
μας απαντα πιο κατω αναδημοσιευση απο το δελτιο τυπου της"ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ¨"???:
1.ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ¨"???1.απαντηση:
Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων από ολόκληρη την Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για Πανελλαδική συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο νομό Πιερίας, από τις 12:00 έως τις 17:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου. ....ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ 18 επιτροπές οπως λενε παρακατω οι ιδιοι (17-γιατι παροτι ειχε δηλωθει συμμετοχη δεν παραβρεθηκε αντιπροσωπος της επιτροπης Λαμιας) (και οχι 50)...και γυρω στα τριάντα ατομα μετρωντας τους στην συννημενη απο εκει φωτογραφια που μας εστειλαν ...δεν γνωριζω αν ποτε εχουν κινητοποιηθει μερικες επιτροπες απ΄ αυτες γιατι οντως ειναι μακρυα απο διοδια ,αντιθετα απο μας που τα βιωνουμε καθημερινα και ειμαστε συνεχως στον αγωνα ...βεβαια ολοι μαζι ειμαστε αλλα ...οχι και να μας καπελωνετε οι λιγοι... δεν βαρεθηκατε???
2.ΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ? 2.απαντηση:

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των παρακάτω Επιτροπών Αγώνα και φορέων:

1. Ακρίβεια stop Αθήνας

2. Ακρίβεια stop Θεσσαλονίκης

3. Ακρίβεια stop Πάτρας

4. Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

5. ΕΚΠΟΙΖΩ

6. Επιτροπές Γέφυρας Ρίου

7. Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων του Αιγινίου

8. Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων και Φορέων Λαμίας κατά των διοδίων (???)
9. Επιτροπή Καρδίτσας κατά των διοδίων

10. Επιτροπή Λάρισας ενάντια στα νέα μέτρα

11. Επιτροπή Νότιας Πιερίας κατά των Διοδίων

12. Επιτροπή Τρικάλων κατά των διοδίων

13. Κάτοικοι Κορινθίας ενάντια στα διόδια

14. Κοινή δράση Αργολίδας

15. Κίνηση πολιτών Ξάνθης ενάντια στα διόδια της Εγνατίας

16. Πρωτοβουλία Πολιτών Ιωαννίνων για ελεύθερους χώρους, δρόμους και δημόσια αγαθά.

17. Συντονισμός πολιτών για την Πελοπόννησο

18. Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β. Α. Αττικής

3.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ?3.απαντηση:


............2. Κατασκευή ενιαίας ιστοσελίδας για το κίνημα κατά των διοδίων «Δεν πληρώνουμε», όπου όλες οι επιτροπές θα έχουν το δικό τους χώρο για να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες της περιοχής τους. Ο ιστοχώρος αυτός θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες της Πανελλαδικής Επιτροπής κατά των διοδίων και θα αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς για όλες τις επιτροπές και τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο. Η κάθε επιτροπή θα διατηρεί την αυτονομία της και θα είναι αρμόδια για τις αναρτήσεις που αφορούν την περιοχής της.
3. Η σύσταση Πανελλαδικής Επιτροπής στην οποία συμμετέχουν όλες οι Επιτροπές Αγώνα με έναν ανακλητό εκπρόσωπο τον οποίο θα ορίζουν οι ίδιες. Η Πανελλαδική Επιτροπή θα συνεδριάζει 4 φορές το χρόνο, πάντα σε διαφορετική πόλη. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

4. Σύσταση 7μελούς Γραμματείας η οποία θα διαχειρίζεται όλα τα τρέχοντα θέματα όπως: Κινητοποιήσεις, ενημέρωση ιστοσελίδας, Forum πολιτών, ανάγκες γραφείου τύπου κλπ. Τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην επιτροπή αυτή θα εναλλάσσονται ανά 6μηνο και θα προέρχονται από τις παρακάτω επιτροπές (γεωγραφική επιλογή):

· Ακρίβεια stop Θεσσαλονίκης

· Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

· Επιτροπές Γέφυρας Ρίου

· Επιτροπή Λάρισας ενάντια στα νέα μέτρα

· Κίνηση πολιτών Ξάνθης ενάντια στα διόδια της Εγνατίας

· Πρωτοβουλία Πολιτών Ιωαννίνων για ελεύθερους χώρου, δρόμους και δημόσια αγαθά.

·Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β. Α. Αττικής
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑ απο εστω 30 ανθρωπους (που πολλοι απο τους 30 δεν γνωριζουν οτι εχουν ηδη καπελωθει απο συγκεκιμενη κομματικη "νεοαριστερη" κοινοβουλευτικη παραταξη)που αδιαφορουν για τις πραγματικες επιτροπες αγωνα κατοικων και εργαζομενων και θελουν να εμφανιζονται σαν Πανελλαδικη Επιτροπη,και σ΄ ανωτερα, μονο που εμεις οι επιτροπες εχουμε κανει το Πανελλαδικο Συντονιστικο Επιτροπων Αγωνα , απο τις 12-12-2009 στον ΒΟΛΟ ,χωρις προεδρεια γραμματεις και φαρισαιους ,λεγοντας οτι ο καθενας που βρισκεται στους αγωνες ,ειναι και εκπροσωπος μας την καθε φορα. Συνεχιζουμε να ανηκουμε στο Πανελλαδικο Συντονιστικο Επιτροπων Αγωνα , και εχουμε όλες οι επιτροπές το δικό μας χώρο για να παρουσιάζουμε τις δραστηριότητες της περιοχής μας στο: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Οι Επιτροπές Αγώνα, σύμφωνα με την πάγια αρχή λειτουργίας τους, ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα μας κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών, καθώς και της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Μέσα σε αυτή την αντίληψη μας περιλαμβάνεται τόσο η συγκέντρωση που έγινε στο Χαϊδάρι, όσο και αυτή στις Αφίδνες, στην Πάτρα , στην Θεσσαλονίκη στον Μώλο Φθιώτιδας και αλλού.
Θα ακολουθήσουν και άλλες και θα κατατείνουν σε μιά πανελλαδική συνδιάσκεψη στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες, μέσα από αυτές τις ανοιχτές και από τα κάτω αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις.
Το Πανελλαδικό Συντονιστικό κατά των διοδίων θα γίνει, αφού σωπάσουν οι Σειρήνες του Καλλικράτη,έτσι ώστε κανένας να μην εκμεταλλευτεί το κίνημά μας για μικροπολιτικούς εκλογικούς σκοπούς αλλά και για να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία για μια πανελλαδική συνάντηση από τα κάτω και όχι από τα πάνω, με την συμμετοχή κάποιων δήθεν "εκπροσώπων" του κινήματος.

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ(σας εβαλα και την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ να μην εχετε παραπονο) πιστευω τωρα να το καταλαβατε....
ο ΑΤΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ προεδρος ΤΔ ΤΡΑΓΑΝΑΣ,μελος επιτροπης αγωνα Τραγανας,μελος Πανελλαδικου Συντονιστικου Επιτροπων Αγωνα εναντια στα διοδια
  • Blogroll

  • Blog Archive