Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011


Σημερα το πρωϊ συναγωνιστές δέχθηκαν τηλεφωνήματα απο την Τροχαία της Αττικής οδού, προκειμένου να παραλάβουν
τις πινακίδες αυτοκινήτου που τους είχαν αφαιρεθεί. Οι συγκεκριμένοι συναγωνιστές είχαν ζητήσει από τους υπαλλήλους της Αττικής οδού πιστωτικά σημειώματα Αδυναμίας πληρωμής, κατά την διέλευση τους. Οι υπάλληλοι είχαν αρνηθεί την έκδοση εντύπου αδυναμίας πληρωμής.
Η τροχαία της Αττικής οδού δρώντας με αχαρακτήριστο τρόπο, σαν Ιδιωτική Security των μεγαλοεργολάβων προεβαινε σε επιβολή προστιμου 200 ευρω (ντροπολογια Ρέππα) και αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για 20 ημέρες.
Το πιο επαίσχυντο ήταν ότι στην καταγγελία μας να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος των ανθρώπων της εταιρίας για παράνομη κατακράτηση και παρακώληση συγκοινωνίας, αρνιόντουσαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις για ένα αυτόφωρα διωκόμενο αδίκημα.
Από την άλλη η τροχαία της Αττικής οδού , δρώντας έξω από κάθε ανθρώπινη λογική, καλούσε τους μη δυνάμενους να πληρώσουν οδηγούς να περάσουν την μπάρα (την οποία άνοιγαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι) και να πάνε 50 μέτρα πιο εκεί να συζητήσουν το θέμα. Εκεί , χωρις καμμια συζήτηση έβγαζαν μπλοκακια και κατσαβιδια , επιβαλοντας προστιμα και ξηλωνοντας πινακιδες!!!
Απο τους συναγωνιστες οδηγούς έχουν επιβληθεί μηνύσεις τόσο σε αστυνομικά όργανα της τροχαίας για παράβαση καθήκοντος, όσο και στους ανθρώπους της Αττικής οδού.
Τα καθημερινα προγραμματισμενα αλλα και αιφνιδιαστικα ανοιγματα της Αττικης οδου απο μελη του κινηματος μας, η παρασταση διαμαρτυριας πανω απο 100 συναγωνιστων με σημαιες, πανο και ντουντουκες στο Αστυνομικο Τμημα Παπαγου, και η κατακραυγή ολόκληρης της κοινωνίας για την συμπαιγνία κυβέρνησης - μεγαλοεργολάβων και τροχαίας της αττικής οδού για τα συμφέροντα των Πολυεθνικών εταιριών εκμετάλλευσης των δρόμων μας ανάγκασαν την Τροχαία Αττικής οδού να αλλάξει την παράλογη και απαράδεκτη στάση της.
Ετσι μετά την επιστροφή πινακιδων, αδειας κυκλοφοριας κλπ στους συναγωνιστες εκαναν και ερωτημα στους αρμοδιους τοσο για το νομιμο της μη εκδοσης εντυπου αδυναμιας πληρωμής εκ μερους της εταιριας, οσο για το συννομο του να επιβαλλουν προστιμα σε οσους αδυνατουν να πληρωσουν.
Το κινημα μας συνεχιζει ορμητικα και ακαθεκτα να παλευει για Ελευθερους δρομους χωρις διοδια.
Κανενας εφημερος Ρεππας δεν μας τρομαζει με τις ντροπολογιες του που αντιμαχονται την κοινη ανθρωπινη λογικη και το δικιο. Αντιθετα μας εξοργιζουν και θα μας βρισκουν συνεχως μπροστα τους. Καλα θα κανουν οι ανθρωποι της τροχαιας να αναλογιστουν οτι πληρωνονται απο εμας και δεν ειναι υπαλληλοι καμιας ιδιωτικης πολυεθνικης εταιριας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
  • Blogroll

  • Blog Archive