Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Υπο την σκια μιας καταρρεουσας κυβερνησης που χανει ενα ενα τα ποντικια της που δραπετευουν απο ενα βυθιζομενο καραβι, οι Επιτροπες Αγωνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ΄ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ" ειχαν μια ακομη μερα γεματη αγωνιστικες δρασεις. Ενω συναγωνιστες παρενεβαιναν σε λαϊκες συνελευσεις σε πλατειες σε ολη την χωρα, στην πρωτευουσα 2 σημαντικες δρασεις ελαβαν χωρα:
Το απογευμα της Τριτης 14/6/11, μελη μας μαζι με συναγωνιστες απο την λαϊκη συνελευση Καλλιθεας "σφραγισαν" συμβολικα τα ακυρωτικα μηχανηματα στον σταθμο ΗΣΑΠ της Καλλιθεας. Μετα μετεβησαν στην συνελευση της πλατειας στο Συνταγμα , χωρις φυσικα να πληρωσουν εισιτηριο.
Στην πλατεια Συνταγματος εγινε μια μικρη συνελευση απο μελη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και συναγωνιστες της λαϊκης Συνελευσης της πλατειας Συνταγματος. Εκει αποφασιστηκε να επαναληφθει με αιφνιδιαστικο- καταδρομικο τροπο η δραση "ακυρωσης" των ακυρωτικων μηχανηματων. Δεκαδες συναγωνιστες πραγματοποιησαν την αποφαση για πανω απο μια ωρα, υπο τις επευφημιες του κοσμου. Πολλοι ησαν αυτοι που παρεμειναν μαζι μας και ελαβαν μερος στην δραση. Συνθηματα οπως: Τα τρενα και οι δρομοι ανηκουν στον λαο και οχι στο κεφαλαιο το πολυεθνικο- Απεργια γενικη μεχρι την ανατροπη- Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι, ο μονος δρομος ειναι εξεγερση και παλη, μαζι με το Κλεφτες-κλεφτες δονουσαν την ατμοσφαιρα. Την τιμητικη του ειχε παλι ο Παγκαλος, Πολλα συνθηματα ακουστηκα αφιερωμενα στον αγαπητο στα μεγαλα συμφεροντα αντιπροεδρο. Το πιο κοσμιο ηταν: Ενα ελικεπτερο για καθε υπουργο και φερτε για τον Παγκαλο φαλαινοθηρικο! (Τα υπολοιπα τα εκοψε η λογοκρισια). Μετα το τελος της δρασης οι συμμετεχοντες αποφασισαν να το ξανακανουν!
Αυριο απο το πρωι τους περικυκλωνουμε και τους υποσχομαστε:
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!
για περισσοτερες φωτογραφιες:
  • Blogroll

  • Blog Archive