Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μια πολυ πετυχημενη, τοσο απο πλευρας παρουσιας κοσμου, οσο και απο πλευρας περιεχομενου της συζητησης,εγινε το Σαββατο 18-6-11, η εκδηλωση των Επιτροπων Αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δυτικης Αθηνας, στο Παλατακι Χαϊδαριου.
Θεμα ειχε την Παλη εναντια στα ναρκωτικα και στο συστημα που τα προωθει.
Μιλησαν δεκαδες παρευρισκομενοι. Μεταφερθηκαν προσωπικα βιωματα και εμεπειριες απο την αμεση ή εμμεση σχεση καποιων συναγωνιστων με το κοσμο των ουσιων.
Κοινος τοπος των συνεισφορων των συναγωνιστων και φιλων ηταν οτι το καπιταλιστικο συστημα που ζουμε προωθει την χρηση των ναρκωτικων μεσα στην νεολαια κατα κυριο λογο. Στοχος του συστηματος η δημιουργια μιας στρατιας εξαρτημενων που αντι να παλευει για τα κοινωνικα δικαιωματα της θα περιφερεται στις πλατειες για την εξευρεση της δοσης της.
Τονισθηκε η παλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, σαν κοινωνικο κινημα ανατροπης του σαπιου καπιταλιστικου συστηματος. Εγινε καλεσμα στους παρευρισκομενους να ενταχθουν στον αγωνα που κανουν οι εργαζομενοι, οι ανεργοι και η νεολαια, στις πλατειες και τους δρομους προκειμενου να αποτιναξει τον ζυγο του βαρβαρου και απανθρωπου συστηματος.
Εγινε καλεσμα για την μεγαλη συγκεντρωση της Κυριακης στην πλατεια Συνταγματος και αποφασιστηκε η στηριξη μας σε ολες τις λαϊκες συνελευσεις πλατειων σε ολη την χωρα.
Αποφασιστηκε το ανοιγμα των διοδιων Ελευσινας την Παρασκευη 24/6/11, 7 μμ , καθως και η καταδρομικη δραση στα διοδια της Μεταμορφωσης της Αττικης οδου.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
  • Blogroll

  • Blog Archive