Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011



ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!"AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

Τα μέτρα πεισμώνουν τους αγανακτισμένους που για 16η μέρα βγήκαν στια πλατείες. Στην Πάτρα οι Αγανακτισμένοι άρχισαν να συγκεντρώνονται μετά τις 7 και ο κόσμος πληθαίνει κυρίως τις βραδινές ώρες, μετά τις 9. Χθες στην παλτεία Γεωργίου υπήρχε και live μουσική, ενώ συνεχίζεται η κατάθεση προτάσεων και μέσω του facebook.Στο πλαίσιο αυτό στη σελίδα του Patras Greek Revolution καταγράφεται πρόταση ανοίγματος των διοδίων στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Εθνική Πατρών -Κορίνθου, στο Ρίο κάτι το οποίο θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ.

"Την Παρασκευή 10/6 ανοίγουμε τα διόδια στο Ρίο και στη Γέφυρα - Ο Λαός δεν πληρώνει τα Χαράτσια τους! Κάτω η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και η καπήλευση του δημόσιου χώρου! Όλοι ραντεβού στις 15:00 στην Πλατεία Γεωργίου! Όσοι έχουν αμάξια να τα φέρουν ώστε να πάρουν μαζί τους και όσους δεν έχουν! Καλούμε και το Κίνημα 'δεν πληρώνω' να συντονιστεί μαζί μας σε αυτή την δράση!Συνεχίζουμε!"", αναφέρει η ανάρτηση. Οι "δεν Πληρώνω" και οι αγανακτισμένοι συντονίζονται και στις 4 σήμερα ανοίγουν τα διόδια στο Ριο.

Οι Δεν πληρώνω ενημερώνοντας για τη δράση τους αυτό το τριήμερο αναφέρουν: "ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- ΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ

1. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΩΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/6, 4 μμ
2. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΡΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/6, 4 μμ
3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/6 , 5 μμ
4. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ , ΔΕΥΤΕΡΑ 13/6, 7 μμ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ"

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Σήμερα είναι 17η μέρα συγκεντρώσεων των “Αγανακτισμένων” στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Πάτρα, ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζονται για την μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής.

ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2011
  • Blogroll

  • Blog Archive