Σάββατο 2 Ιουλίου 2011


Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, που διοργάνωσε στην πλατεία Κοτζιά την 25/6/2011 η Μονάδα Απεξάρτησης "18 ΑΝΩ".
Συμμετείχαν ο Θ.Παπακωνσταντίνου, ο Γ.Χαρούλης και οι μουσικοί τους αλλά και η Μουσική Ομάδα του 18 ΑΝΩ.

το 1ο μέρος: http://youtu.be/67U5uhFr1V8
το 3ο μέρος: http://youtu.be/u6eliAz0ia0
το 4ο μέρος: http://youtu.be/YQHd7WU9a7o
το 5ο μέρος: http://youtu.be/J7Ld5DCK1Ps
το 6ο μέρος:http://youtu.be/vDqpMyFcYpk
==========================================

"Η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ (http://www.18ano.gr/) του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής είναι το μεγαλύτερο δημόσιο «στεγνό» πρόγραμμα του ΕΣΥ στην Ελλάδα.

Aπό το 1987 έως σήμερα, η Μονάδα 18 ΑΝΩ αναπτύσσεται διαρκώς σε τομείς πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης. Παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες χωρίς υποκατάστατα, σε τοξικομανείς, γυναίκες και μητέρες τοξικομανείς, οικογένειες, εφήβους, μετανάστες, άτομα «διπλής διάγνωσης» και άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα διατροφικών διαταραχών και προβληματικής χρήσης διαδικτύου.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν αξιοποιήσει τις υπηρεσίες μας περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι. Η ανθρωποκεντρική, ψυχοκοινωνική προσέγγιση του εξαρτημένου ατόμου, με τη διαλεκτική ως κύριο μεθοδολογικό εργαλείο και τη θεραπευτική ομάδα ως συλλογικότητα, καθορίζουν τη διαμόρφωση του ψυχοθεραπευτικού μας πλαισίου. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις ομάδες θεραπείας μέσω Τέχνης.

Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών» η Μονάδα μας διοργανώνει τις εκδηλώσεις που ακολουθούν με στόχο την ενημέρωση του κοινού, την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη."


Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΆΝΩ -- Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής
www.18ano.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive