Σάββατο 23 Ιουλίου 2011


Την Παρασκευή 22/7/11, κατά το τρίωρο άνοιγμα των διοδίων στην Ελευσίνα, εκμετάλλευσης ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ. παρατηρήθηκε το εξής :
Καμμιά δεκαριά υπάλληλοι της εταιρίας, περιφέρονταν ανάμεσα στους συναγωνιστές. Συναγωνιστής παρατήρησε,υπό την κάλυψη των σωμάτων των υπολοίπων, υπάλληλο της εταιρίας να φωτογραφίζει κρυφά τους συναγωνιστές που συμμετείχαν στην δράση. Ειδοποιήθηκε αμέσως η ομάδα περιφρούρησης του κινήματος και κατευθύνθηκαν στην αρχή λίγα άτομα να ζητήσουν εξηγήσεις. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν τόσο από αυτόν που τραβούσε τις φωτογραφίες , όσο και από τον προϊστάμενο του εκτός από εξωφρενικά θρασείς ήταν και εξοργιστικές: "ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ"!!!
Κατόπιν αυτού , η κάμερα ελέγθηκε, οι φωτογραφίες με τους συναγωνιστές κατεστράφησαν και η φωτογραφική μηχανή επεστράφη άθικτη στον κάτοχό της.
Προειδοποιούμε τόσο την εταιρία, όσο και τα τσιράκια της, ότι δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον απόπειρες χαφιεδισμού και φακελώματος σε βάρος συναγωνιστών. Δεν θα ανεχθούμε να περιφέρονται ανάμεσα μας, την ώρα της δράσης, άτομα της εταιρίας.
Ο αγώνας για επανάκτηση των εθνικών δημόσιων δρόμων είναι δίκαιος και θα συνεχιστεί αδιακοπα. Είμαστε οργισμένοι με όσα συμβαίνουν στην ζωή μας απο την κυβέρνηση του μνημόνιου και των μεγαλοεργολάβων. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
(στο παραπάνω βιντεο βλέπετε και στιγμές απο το συμβάν με τα μπομπολάκια)
  • Blogroll

  • Blog Archive