Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Λουόμενος αποκάλεσε ιπποπόταμο τον Θ. Πάγκαλο

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Δεν έχουν τέλος οι φραστικές επιθέσεις κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Ο πληθωρικός πολιτικός, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να πληρώνει το τίμημα της περιβόητης φράσης που είχε πει «μαζί τα φάγαμε» και έτσι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δέχεται τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει ένα νέο φραστικό επεισόδιο με λουόμενο - για ακόμη μια φορά - στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Ήταν λίγο μετά τις 9.30 όταν ο κ. Πάγκαλος, συνοδευόμενες από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, έφτασε στη λίμνη για να απολαύσει το καθιερωμένο του μπάνιο στα ιαματικά νερά της...

Ο γνωστός πολιτικός αυτή τη φορά πλησίασε στο γκισέ και ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τη συγκεκριμένη κίνηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σχολίασαν έκπληκτοι οι λουόμενοι, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η έντονη διαμαρτυρία μιας επισκέπτριας η οποία ¨επιτέθηκε¨ στον βουλευτή, επειδή κατάλαβε ότι εκείνος εισήλθε στη λίμνη χωρίς να κόψει εισιτήριο.

Ήταν τότε που ο κ. Πάγκαλος, φανερά ενοχλημένος, ζήτησε τη σύλληψη της επισκέπτριας, κινητοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό ανδρών της ελληνικής αστυνομίας, καθώς επίσης και τον υποδιευθυντή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Μάλλον το πάθημα έγινε μάθημα στον κ. Πάγκαλο και αυτή τη φορά φρόντισε να μην προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του vimaonline.gr, πήρε όπως όλοι το εισιτήριό του και κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες της λίμνης.

Παρ' όλα αυτά, η αγανάκτηση του κόσμου είναι τέτοια, που ενώ ο πολιτικός έβγαζε το μπουρνούζι του και ετοιμαζόταν να κολυμπήσει, κάποιος φώναξε δυνατά: «Σήκω και φύγε από εδώ, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους!».

Ξαφνιασμένος γύρισε και είδε έναν καλογυμνασμένο άνδρα να τον κοιτάζει με άγριες διαθέσεις. «Έμενα είπες ιπποπόταμο;», τον ρώτησε ο κ. Πάγκαλος για να πάρει την εξής απάντηση: «Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που σε σε μια πρόσφατη δήλωσή του, χαρακτήρισε τον εαυτό του "παράξενο ζώο", δεν έδωσε έκταση στο θέμα και προτίμησε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει, αφού ο άγνωστος κύριος κατάφερε αν μη τι άλλο να ¨χαλάσει¨ τη διάθεση του κ. Πάγκαλου.

Πολιτικοί κύκλοι πάντως αναφέρουν, πως η αρνητική συμπεριφορά που εισπράττει καθημερινά από τους συμπολίτες μας ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε πως δε θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
vimaonline
  • Blogroll

  • Blog Archive