Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Απολογισμός της δράσης του Kινήματος Δεν Πληρώνω

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Η τρομερή απήχηση που έχει στον κόσμο η ανεξάρτητη κάθοδος του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις εκλογές, οι δεσμεύσεις του για επιστροφή της κρατικής επιχορήγησης από τη βουλή στο λαό μέχρι τελευταιου ευρώ έχουν τρομοκρατήσει τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους διότι το μείγμα έχει αρχίσει να γίνεται εκρηκτικό.

Ήδη ανακοίνωσαν ότι εξαιτίας των διαδηλώσεων του Κινήματος Δεν Πληρώνω, η Νέα Οδός ΑΕ έχασε μέσα στο 2011 περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ένα εκατομμύριο ευρώ και πάει λέγοντας.

Ο λαός στις πρώτες προεκλογικές εξορμήσεις των αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε Αθήνα και επαρχία δηλώνει την αμέριστη στήριξή του, την πρόθεση ψήφου του σε πολύ μεγάλο ποσοστό και την ικανοποίησή του για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κάθοδο του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις εκλογές...



Οι μεγαλοεργολάβοι στον πανικό τους, έβαλαν το Βορίδη να βγάλει το φιδι από την τρύπα ποινικοποιώντας τις δράσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Όμως μαύρο φιδι που τους έφαγε...Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει διατεθειμένο να μπει σύσσωμο πανελλαδικά στη φυλακή προκειμένου να υπερασπιστεί το δικαίωμα του λαού στη διαδήλωση και το δικαίωμα του λαού στην ελεύθερη πρόσβαση στα δημόσια κοινωνικά αγαθά.


Δε μας τρομοκρατούν! Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε με σχέδιο και πίστη για το δίκαιο και έχουμε μάθει να νικάμε! Θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα μέχρι την τελική νίκη!

Τέρμα τα ψέματα!! Θα απαντήσουμε δυναμικά στη χούντα των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων.

Ψηφίζουμε Κίνημα Δεν Πληρώνω - ενδυναμώνουμε το ρεύμα της ανατροπής!

  • Blogroll

  • Blog Archive