Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι «έσονται εις σάρκα μιαν»

Posted by Β.Π. Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2016
ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, κατά τη χτεσινή συνάντηση των εκπροσώπων τους, συμφώνησαν σχεδόν σε όλα τα σημεία για τη...
συγκρότηση ενός ενιαίου πολιτικού φορέα.
Οι Χρ. Πρωτόπαπας, Δ. Τσιόδρας και Π. Αβραμίδης συμφώνησαν να εκλεγεί με ανοιχτή ψηφοφορία νέα ηγεσία μέχρι το τέλος του χρόνου και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα στις αρχές του 2017.
Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν ξανά εντός των επόμενων εβδομάδων προκειμένου να συζητήσουν τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του νέου αρχηγού και εφόσον καταλήξουν, θα ορισθεί το ραντεβού μεταξύ της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά και του επικεφαλής του Ποταμιου Στ. Θεοδωράκη για να επικυρωθούν τα συμφωνηθέντα.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος που θα καλύπτει όλο τον κεντρώο χώρο αλλά και τη διεκδίκηση της αρχηγίας αυτού του νέου φορέα ανέφερε:
«Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο και τολμηρό. Να νικήσουμε τους λαϊκιστές και τους παλαιοκομματικούς που λυμαίνονται τη χώρα, όχι μόνο τώρα αλλά για δεκαετίες. Αν όλοι οι εκσυγχρονιστές αποφασίσουμε να μπούμε σε αυτή τη μάχη, τότε ναι θα είμαι και εγώ εκεί».
  • Blogroll

  • Blog Archive