Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η πλέμπα – by To Skouliki Tom

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2016

marinakis-savvidis-650Ξεκαθαρίζει, όπως όλα δείχνουν, το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα, αφού οι τηλεοπτικές άδειες θα περάσουν από χέρια μαφιόζων σε χέρια αρχιμαφιόζων, ώστε να μπει ένα τέλος στη δεξιά διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και να περάσουμε και επισήμως στην αριστερή διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι τηλεοπτικές άδειες που...
δημοπραττούνται είναι 4 και οι υποψήφιοι καναλάρχες 8, ενώ ο Νίκος Παππάς – αυτός είναι κρυφοχρυσαυγίτης, δε μου το βγάζετε από το μυαλό – είπε ξεκάθαρα ότι οι άδειες θα πάνε σε αυτούς που θα ρίξουν το περισσότερο χρήμα.

Μιλάμε για πολύ δημοκρατική και δίκαια διαδικασία.
Τόσο δημοκρατική που χρειάζονται κλούβες των ΜΑΤ, σωματοφύλακες, μπάτσοι με πολιτικά, αποκλεισμοί δρόμων και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να προστατέψουν τους δημοκράτες υποψηφίους από την αγάπη του κόσμου.
Ένα γελοίο σόου για το πόπολο – από τα πολλά που έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ – σχετικά με το τι θα φάνε, πού θα κοιμηθούν και πού θα χέσουν κάτι λούμπεν εγκληματικά στοιχεία εναντίον των οποίων εκκρεμούν κατηγορίες για κακουργήματα.
Λαθρέμποροι πετρελαίου, καταζητούμενοι σε άλλες χώρες, πρεζέμποροι, διευθυντές εγκληματικών οργανώσεων, μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου εκατοντάδων εκατομμυρίων, υπόδικοι που τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, κουμπάροι υπουργών, εργολάβοι που έχουν ξεκοκαλίσει το δημόσιο χρήμα των τραπεζών με μαϊμού εγγυητικές και άλλοι διάφοροι διεκδικούν ένα κομμάτι από την τελευταία πίτα που έμεινε να χλαπακιάσουν.
Λίγες μπίζνες, ένα τηλεοπτικό κανάλι, μια ποδοσφαιρική ομάδα, τα βασικά δηλαδή που χρειάζεται ένας καθωσπρέπει μαφιόζος για να μην τον αγγίζει τίποτα.
Κουοτάρω από φίλο στο φμπ: “Λίγες μέρες υπομονή και ακολουθούν νέοι κύκλοι μεσημεριανού σκληρού πορνό σε καρακατσουλέ μπουρδελοπλατώ με παρουσιάστριες-αστρολόγους-γυμνάστριες-μοντέλα-πανελίστριες-μπρατσωμένους σεφ με τατουάζ μαιάνδρους και μεταμεσονύχτια BDSM parties σε τηλεταβέρνες με μπουζουκοντιρλαντά και σκυλοαμανέδες, όλα sponsored by ζαχαρούχα κολλαγόνα, νερωμένα υαλουρονικά και αντιγηραντικές φτηνοκρέμες από τα καλάθια της Αιόλου.” Τέλος κουότ.
Έπρεπε να φτάσει 2016 μέχρι το μεγαλύτερο σκάνδαλο – μαζί με το Χρηματιστήριο – της Μεταπολίτευσης να τερματιστεί με τον πιο άθλιο τρόπο.
Έναν τρόπο που είχε διαφημιστεί από τον Βαρουφάκη ότι θα αποφέρει 350 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία και γελούσαν τότε μέχρι και οι γυψοσανίδες των Βρυξελλών.
Βέβαια, το μεγαλύτερο σόου δίνεται έξω και μακριά από το μπουρδέλο της ΓΓΕ, αφού οι πουτάνες – δηλαδή εμείς – πλακώνονται για το ποιος νταβατζής είναι καταλληλότερος να διατηρεί τηλεοπτικό κανάλι.
Η κόντρα των ολιγαρχών είναι συναρπαστική, αφού οι καταγγελίες και τα βαριά λόγια μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν, αλλά δε μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με τη μαγκιά-κλανιά των λαουτζίκου που όλη μέρα τσαμπουκαλεύεται στα social media αλλά καταλήγει να γλείφει κώλους αφεντικών μπας και τον λυπηθούν και του πετάξουν κανά κομμάτι ψωμί.
Παρακολουθείς τα πλάνα από την άφιξη των υποψηφίων. Μετά παρακολουθείς τα πλάνα από το σόου της Τζούλιας και του Αγάπη Μόνο στο Super Paradise.
Διαφορετικές σκηνές από τον ίδιο θίασο με πρωταγωνιστές που ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους.
Μια χώρα-κουραδομηχανή, ένα απέραντο λουμπεναριό που παράγει μόνο νταβάδες και βιζιτούδες, χιπστεροκάγκουρες και τσόλια, χαχανούληδες και χαζογκόμενες, ενώ αξιόλογοι και πνευματικοί άνθρωποι – οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει – τίθενται κατευθείαν στο περιθώριο ως απροσάρμοστοι.
Εννοείται ότι οποιοσδήποτε σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος έχει φύγει ή ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να φύγει από αυτόν το βόθρο.
Μόνο κάτι πατσαβουράκια που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αυτοεξευτελίζονται σε καθημερινή βάση έχουν μείνει πίσω.
Η πλέμπα.
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Είναι και αυτή η αξιοθρήνητη Αξιωματική Αντιπολίτευση κάπου εκεί έξω. Που στην αρχή έκραζε το διαγωνισμό – δηλαδή ένα νόμο που η ΝΔ θέσπισε αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ – και κατέληξε να λέει ότι απλά όταν γίνει κυβέρνηση θα προσθέσει κι άλλες άδειες. Στην εποχή του Netflix, που όποιος γουστάρει ανοίγει ιντερνετικό κανάλι, τους απασχολεί τι θα βλέπει η θείτσα στο χωριό. Η ίδια θείτσα που πριν έβλεπε Ψυχάρη, αυτόν τον ανεπάγγελτο και βαθιά αμόρφωτο τύπο, που έπαιρνε δάνεια εκατομμυρίων με αέρα, μόνο με την υπογραφή του. Η ίδια θείτσα που μαζί με άλλες θείτσες, κωλόγερους και νεολαίους με μυαλό κωλόγερου θα πάνε να ξαναψηφίσουν. Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά σε αυτή τη χώρα περισσεύουμε.)
Όλη η πλέμπα καθημερινά στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive