Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα κατά Μαρινάκη ξεκίνησε και η UEFA

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016
Παρά τις οργισμένες ανακοινώσεις κατά του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου και τις δηλώσεις περί «εκτέλεσης συμβολαίου», ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως αποκτά νεό πονοκέφαλο, καθώς, σύμφωνα με τον ...
Guardian, και η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τις κατηγορίες περί στημένων αγώνων.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, η UEFA φαίνεται πως έχει έλθει ήδη σε επαφή, εδώ και μερικούς μήνες, με τον εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλο.
«Η UEFA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός» δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού προσθέτοντας ότι «Έχει σταλεί επίσημο αίτημα για να πάρει η UEFA την έκθεση που έχει συντάξει ο κ. Δασκαλόπουλος».
«Το ανανεωμένο ενδιαφέρον της UEFA για την υπόθεση, η οποία απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2013, είναι σημαντικό» τονίζει ο Guardian γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να αγοράσει και τη βρετανική Νότινγχαμ Φόρεστ.
Σε αντίθεση με την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η UEFA δεν χρειάζεται να υπάχει καταδίκη για να αναλάβει δράση έναντι ομάδων ή ατόμων.
Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αρνήθηκε να σχολιάσει στον Guardian, ωστόσο, η εφημερίδα εκτιμά ότι ο κ. Μαρινάκης θα πάρει άδεια για να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο γιατί δεν υπάρχουν καταδίκες για εγκληματικές δράσεις.

efsyn.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive