Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Η έφεση του Χρήστου Μαγκούφη, τ.βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, που  ξεκίνησε την Τετάρτη 26/4/17, στη Λαμία, συνεχίζεται την Τετάρτη 17/5/17. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει η συναγωνίστρια του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Σούλα Γαλάνη.
Το κατηγορητήριο:


" Κατηγορούμενος: Χρήστος Μαγκούφης του Ευθυμίου

Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας την 7-4-2011 και περί ώρα 22.45 με πρόθεση προξένησε στην εγκαλούσα, Αθανασία Γαλάνη του Ευάγγελου, σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της και ειδικοτερα στον ανωτέρω τόπο, στο χώρο των διοδίων, επιτέθηκε εναντίον της τελευταίας και αφού την ακινητοποίησε μεταξύ του αυτοκινήτου του και του εκεί υπάρχοντος εκδοτηρίου των διοδίων, την άρπαξε από το γιακά του μπουφάν που φορούσε, και άρχισε να τη χτυπάει εναλλάξ στο αυτοκίνητο του και στο γκισέ των διοδίων με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ρωγμώδες κάταγμα 10ης πλευράς."
Αλληλέγγυοι, κάτοικοι της Φθιώτιδας, μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Ανταρσυα, έδωσαν το αλληλέγγυο παρόν στην   συναγωνίστρια Σούλα Γαλάνη την πρώτη ηυμέρα της έναρξης της δίκης.
Η συναγωνίστρια μας, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κατάθεση της ότι για πρώτη φορά στη ζωή της έπεσε θύμα βίας και μάλιστα από έναν μεγαλόσωμο άνδρα. 
Η οργή της ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν έμαθε ότι ο άνδρας που την τραμπούκισε ήταν μέλος του κοινοβουλίου!

Τέτοιες πρακτικές ωμής βίας με σαφές πολιτικό υπόβαθρο και μάλιστα από έναν σωματώδη άνδρα σε μια ανυπεράσπιστη μικρόσωμη γυναίκα είναι καταδικαστέες με βδελυγμία.
Ελπίζουμε αυτή η καταδίκη να καταδειχτεί ξανά και στο Εφετείο Λαμίας την Τετάρτη 17/5/17.
Η δίκη αρχίζει στις 9 πμ, μιας που θα εκδικαστεί μόνο αυτή η υπόθεση.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ!
  • Blogroll

  • Blog Archive