Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Το 23χρονο παλικάρι υπηρετούσε στην Χίο.
Ζήτησε και έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ.
Για ποιους λόγους;
Για Ψυχολογικούς λόγους ή γιατί...
απειλούνταν η ζωή του εντός της μονάδας;
Γιατί οι Στρατιωτικοί Γιατροί έκριναν ότι αντιμετώπιζε μανία καταδίωξης ή γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να τον προστατεύσει ο Ελληνικός Στρατός;
Αφού έλαβε ΑΝΑΒΟΛΗ ενημερώθηκε η Αστυνομία για τους κινδύνους που αντιμετώπιζε;

Ή επέτρεψαν σε ένα 23χρονο παλικάρι επιβαρυμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση -που οι ίδιοι έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θητεία του λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε- να ταξιδεύσει ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ με το πλοίο της γραμμής;
Και τέλος, ο Στρατός αντιμετωπίζει τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΑ ότι άλλο ένα παλικάρι ΧΑΘΗΚΕ και λόγω των δικών του Ανεύθυνων και Επικίνδυνων χειρισμών;

- Άλυτος γρίφος παραμένει το τι συνέβη στον 23χρονο που εξαφανίστηκε εν πλω για τον Πειραιά - Ο νεαρός μπήκε στο πλοίο από τη Χίο αλλά δεν κατέβηκε ποτέ - Το πιστοποιούν και οι κάμερες - Ο πατέρας του αποκάλυψε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ότι οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατόπεδο που υπηρετούσε - Μάλιστα ο 23χρονος ενώ ήταν εν πλω φαίνεται πως είπε στην κοπέλα του ότι φοβόταν πως κάτι θα γίνει - Άγνωστο παραμένει τι του συνέβη και κυρίως πού βρίσκεται το παλικάρι
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου Σαράντη, ο οποίος ταξίδευε από τη Χίο για τον Πειραιά αλλά… ποτέ δεν κατέβηκε από το καράβι.

Το παλικάρι μίλησε με την κοπέλα του όσο ήταν εν πλω. Της είπε ότι κάτι φοβάται αλλά… δεν πρόλαβε να της πει περισσότερα. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατό.

«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο».
«Ή θα μου την κάνουν στη Χίο ή στο λιμάνι»
Ο πατέρας του 23χρονου, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του ότι κάτι φοβόταν.
«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω».
Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, βρέθηκε ο σάκος του μέσα στο καράβι, όχι όμως και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 23χρονος.
Το χρονικό της εξαφάνισης

Από χθες, άνδρες του Λιμενικού, άρχισαν να ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 προχθές το βράδυ και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 χθες το πρωί. Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.
«Ο φίλος του κοιμήθηκε μιάμιση ώρα. Ήταν κουρασμένος και έπεσε και κοιμήθηκε. Τον ξύπνησε ο υπάλληλος του καραβιού. Είδε τους δύο σάκους, τον δικό του και τους παιδιού μου και βγήκε έξω και περίμενε. Κάποια στιγμή πήγε και ενημέρωσε τις αρχές. Και ο γιος μου δε βγήκε ποτέ», περιέγραψε ο πατέρας του 23χρονου στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.












diktiospartakos

  • Blogroll

  • Blog Archive