Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018



Επείγουσα και σημαντική διεθνής Έκκληση για την εφαρμογή της 5G είναι σε εξέλιξη και θα την βρείτε στο https://www.5gspaceappeal.org/ όπου έχει αναρτηθεί και η ελληνική μετάφραση του κειμένου..

H Έκκληση αυτή θα προωθηθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στον ΟΗΕ και στις κυβερνήσεις όλων των κρατών την 1η Νοεμβρίου. 


Οργανώθηκε και συντάχθηκε από ....διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και οργανισμούς υγείας αλλά μπορεί να υπογράψει ο καθένας είτε ως πολίτης – ιδιώτης, ή γιατρός, η μηχανικός ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν. Ήδη η έκκληση αυτή έχει υπογραφεί από 8000+ περιλαμβανομένων και οργανώσεων.

Όπως προειδοποιούν οι ειδικοί επιστήμονες:

" Η 5G - η 5η γενιά ασύρματης τεχνολογίας - δεν πρέπει να εφαρμοστεί στην Γη ή στο Διάστημα.
Η ιδέα ότι η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, κοινώς γνωστή ως ραδιοκύματα, είναι κατά κάποιον τρόπο αδύναμη ακτινοβολία και είναι αβλαβής, διαψεύστηκε από τη δεκαετία του '70 σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και η βλάβη στον άνθρωπο, τα ζώα και τα φυτά επιβεβαιώθηκε έκτοτε σε πάνω από 10.000 επιστημονικές μελέτες.
Αν εφαρμοστεί η 5G, τα επίπεδα ακτινοβολίας θα αυξηθούν 10 έως 100 φορές, σχεδόν σε μία νύχτα, παντού. Δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά καμία θέση στη Γη για να κρυφτείς από αυτήν.

Οι επιπτώσεις των επιπέδων ραδιοσυχνοτήτων που ήδη υπάρχουν, επιδρούν στην υγεία του πληθυσμού και του περιβάλλοντος, όπως αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα ζωής:
  • στα υψηλά ποσοστά καρκίνου, νευρολογικών ασθενειών, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη, ακόμη και σε παιδιά.
  • στην μείωση πληθυσμών στα πουλιά, στις μέλισσες και πεταλούδες - Στα ανθυγιεινά δάση, που είναι ορατά και αισθητά παντού."

Παρακαλούμε θερμά προωθήστε το ώστε να υπογραφεί από όσο γίνεται περισσότερους.
Είναι επείγον για την ζωή του ανθρώπου και του πλανήτη!
  • Διαβάστε το επισυναπτόμενο κείμενο της 5G Space Appeal γιατί παρέχει σοβαρή ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι πραγματικά η 5G και τις επιπτώσεις αυτής. Η βιβλιογραφία με τις 122 δημοσιεύσεις είναι άκρως ενημερωτική
  • Blogroll

  • Blog Archive