Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Σε λίγο θα ντύσουν και την Αφροδίτη της Μήλου...

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στον κόσμο του διαδικτύου το γεγονός ότι φρουρός στο Μουσείο του Λούβρου απαγόρευσε την είσοδο σε μία κοπέλα που δεν ήταν «κατάλληλα» ντυμένη.
Η Newsha Shya, που...
έχει χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τους ακολούθους της για το περιστατικό κι ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό της σύνολο. Η ανάρμοστη για το μουσείο περιβολή ήταν μια φούστα που κατέληγε σε δικυωτό τούλι και ένα τοπ από lycra, με βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε το τατουάζ ανάμεσα στα στήθη της.
«Χθες στο Λούβρο, με σταμάτησε στην είσοδο ένας φρουρός λόγω της αμφίεσής μου. Έκανε τις πιο αηδιαστικές και τρομακτικές χειρονομίες και γκριμάτσες, με έβρισε να σκεπαστώ, με μάτια όλο μίσος με σταμάτησε από το να μπω. Ήμουν συντετριμμένη, γιατί νόμιζα ότι το Λούβρο επέβαλε αυτόν τον αρχαϊκό κανονισμό. Προκύπτει πως όχι», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.
Tο μουσείο πάντως δεν έχει κώδικα ενδυμασίας για τους επισκέπτες του. Σύμφωνα, με τις Οδηγίες Κανονισμών για τους Επισκέπτες, αυτοί δεν πρέπει να φορούν μαγιό ή να είναι γυμνοί, να είναι ξυπόλητοι ή γυμνόστηθοι.
  • Blogroll

  • Blog Archive