Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο εργοδότης μάλιστα της επιτέθηκε και δεύτερη φορά για την καταγγελία της σε υπαλλήλους του ΙΚΑ - Αμετάκλητη η καταδίκη του άνδρα

Ένα ακόμη περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας εκδικάστηκε στο...
Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σήμερα. Κατηγορούμενος ήταν ένας 73χρονος, ο οποίος χτύπησε μία υπάλληλό του, όταν εκείνη κατήγγειλε ότι δεν της κολλούσε τα ένσημα που δικαιούνταν.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 73χρονος Βολιώτης κρίθηκε ένοχος για απλή σωματική βλάβη με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση εκδικάστηκε κατ’ έφεση και ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε ερήμην, όπως και πρωτόδικα, σε φυλάκιση 10 μηνών.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η 43χρονη εργαζόμενη, με καταγωγή από την Αλβανία. Όπως δήλωσε, στις 6 Οκτωβρίου του 2014 ο εργοδότης της την είχε αρπάξει από το λαιμό και τη χτύπησε στο θώρακα, καθώς εκείνη είχε καταγγείλει σε υπαλλήλους του ΙΚΑ που πραγματοποίησαν έλεγχο ότι δεν της κολλούσε τα ένσημα που ορίζει ο νόμος.

Όμως, ο 73χρονος εργοδότης δεν έμεινε εκεί. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επιτέθηκε εκ νέου κατά της εργαζόμενης στις 30 Νοεμβρίου του 2014, λόγω του προηγούμενου περιστατικού, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με την παραπάνω ποινή από το Τριμελές.














alfavita
  • Blogroll

  • Blog Archive