Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα καρκινοπαθούς στην Ορεστιάδα

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019
Το σκληρό πρόσωπο της άρχισε να δείχνει η ΔΕΗ, η οποία έκοψε το ρεύμα μιας καρκινοπαθούς που μένει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ορεστιάδας.

Μπορεί η κυβέρνηση να...
διαμηνύει πως έχει κηρύξει τον πόλεμο στους στρατηγικούς κακοπληρωτές, αλλά από ότι φαίνεται αυτό ισχύει και για όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν ακόμα και μικρούς λογαριασμούς.

Το θέμα, που εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις και την κινητοποίηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζι για Ζωή».

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε από την ομάδα «Το Τρίγωνό μας», που μεριμνά για τα προβλήματα του Έβρου, η γυναίκα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.  Ενημερώθηκε εγγράφως από τη ΔΕΗ ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα της κόψουν το ρεύμα, καθώς δεν μπορεί να καταβάλλει το ποσό που απαιτείται. 

Πριν από λίγους μήνες η ασθενής είχε έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης. Τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκε, μάλιστα, τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ορεστιάδα και πρότεινε να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 400 ευρώ, χρήματα που με δυσκολία κατάφερε να εξασφαλίσει.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζί για Ζωή» κατέθεσε 1.280 ευρώ στη ΔΕΗ, ώστε να μην προχωρήσει η εταιρεία σε διακοπή ρεύματος, και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την καρκινοπαθή, με την κατάθεση κάποιου ποσού.
tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive