Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

«Θερμή» υποδοχή σε Γερμανούς νεοναζί στη Λέσβο

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2020
Σαφές μήνυμα πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι Γερμανοί νεοναζί που έχουν φτάσει στο νησί έστειλαν κάτοικοι της Μυτιλήνης το πρωί της Παρασκευής.
Από χθες υπήρχε πληροφόρηση πως στη Λέσβο έχει φτάσει ομάδα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), μέλη της οποίας έχει καταγγελθεί πως βρίσκονται και στον Έβρο τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα...
της ιστοσελίδας stonisi.gr, οι Γερμανοί ακροδεξιοί εθεάθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης (τουλάχιστον πέντε άτομα), τραβώντας πλάνα και φωτογραφίες.
Οι ακροδεξιοί έγιναν αποδέκτες... δυσαρέσκειας από ορισμένους, ενώ ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι.
Μάρτυρας ανέφερε στην ιστοσελίδα ότι οι νεοναζί δήλωσαν ότι κάνουν… ρεπορτάζ με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ενώ άλλοι φέρονται να φώναζαν «θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα».
Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με Γερμανούς νεοναζί να σουλατσάρουν σε Έβρο και νησιά, τάγματα εφόδου να έχουν δημιουργήσει κλίμα τρομοκράτησης σε πρόσφυγες, ΜΚΟ και τοπικές κοινωνίες; Και με ναζιστή Έλληνα ευρωβουλευτή να σουλατσάρει με τις «πολιτοφυλακές», κυνηγώντας πρόσφυγες και μετανάστες μέσα στη νύχτα.

efsyn.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive