Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αθλητές του Ηρακλή κατά των «βρωμερών σκουληκιών» στο Ωραιόκαστρο

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016
Ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης |  
 
Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα τζούντο του Ηρακλή, αναφερόμενο στα κρούσματα ρατσισμού στο Ωραιόκαστρο.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα οι...
σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων τριών Δημοτικών Σχολείων της περιοχής απείλησαν με καταλήψεις στην περίπτωση που καθίσουν προσφυγόπουλα, στα θρανία που κάθονται τα παιδιά τους, ενώ πριν από μία εβδομάδα ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι «δεν μπορεί να δεχθεί τη χρήση σχολικών μονάδων για τη διδασκαλία αυτών των παιδιών»!
Με την ανακοίνωσή του, το τμήμα τζούντο του «Γηραιού» κάνει αναδρομή στο παρελθόν, χαρακτηρίζει ως «βρωμερά σκουλήκια» τα άτομα που είχαν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά στο Ωραιόκαστρο, επισημαίνει τα δύο πράγματα που δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της ζωής του και καταλήγει με την προσφορά να διδάξουν οι ίδιοι ιθύνοντες του τμήματος τζούντο, δωρεάν, τα προσφυγόπουλα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ
“Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα”.
Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922
“Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους”.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
Θεσσαλονίκη 14-9-2016
Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε. Είσαι εσύ Έλληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη. Ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.
Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.
Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας, την Μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

efsyn.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive