Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αξιωματικός γρονθοκόπησε Στρατιώτη μπροστά στο Διοικητή!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Στην Κύπρο η κατάσταση έχει ξεφύγει. 
Τόσο στην ΕΛΔΥΚ όσο και στην Εθνική Φρουρά. Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποκαλύψει το πρόβλημα με τα ναρκωτικά, τα καψόνια και την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν οι φαντάροι στην ΕΛΔΥΚ και πιο συγκεκριμένα στην 35η Μοίρα Καταδρομών.
Σήμερα όμως αποκαλύπτεται ότι... στην Εθνική Φρουρά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα καθώς Λοχαγός ξυλοφόρτωσε νεοσύλλεκτο στους Άγιους Τριμιθιάς μπροστά στα μάτια του Διοικητή. 
Μάλιστα, ο 18χρονος στρατιώτης εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ ο λοχαγός κιότεψε όταν αντιλήφθηκε το μέγεθος των συνεπειών και Αρνείται ότι βιαιοπράγησε.
Για τόσο μάγκα μιλάμε... 
Έτσι τηρούν τους όρκους τους οι Στρατιωτικοί στην Κύπρο!
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέσα στο γραφείο του ιδίου του Διοικητή στρατοπέδου πεζικού στους Άγιους Τριμιθιάς, μπούκαρε ο λοχαγός και ξυλοφόρτωσε τον νεοσύλλεκτο φαντάρο. 
Ο λοχαγός έπιασε από το λαιμό τον 18χρονο στρατιώτη και τον κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματος προκαλώντας του σωματική βλάβη μπροστά στα μάτια του Διοικητή που καθόταν και τον παρακολουθούσε να τραμπουκίζει! 

Ο 18χρονος στρατιώτης ο οποίος κατάγεται από το Ζακάκι Λεμεσού είχε κληθεί για παρατηρήσεις στο γραφείο του Διοικητή. Σε κάποια στιγμή ενώ ο φαντάρος δεχόταν τις παρατηρήσεις του Διοικητή τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε λογομαχία μεταξύ του ταγματάρχη Διοικητή και του εθνοφρουρού.

Εμείς απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου να τιμωρήσει Παραδειγματικά τον Λοχαγό που έδρασε ως Μπράβος του Διοικητή και σήκωσε το χέρι του πάνω στον συνάδελφο.
Από την άλλη μεριά, ακόμη δεν έχουν απαντηθεί οι καταγγελίες μας σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην 35η Μοίρα Καταδρομών.
 
  • Blogroll

  • Blog Archive