Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Την συμπαράστασή του, στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί μαζί με τους δυο γιους του σε διπλανό σπίτι από την κατάληψη Ματρόζου, εξέφρασε μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα μίλαγα ποτέ στο ραδιόφωνο για τον Δημήτρη Ινδαρέ, επειδή έχει συλληφθεί», είπε ο Παντελής Βούλγαρης.

Μιλώντας για τον Δημήτρη Ινδαρέ, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνια φιλία είπε: ...«Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Ενημερώθηκα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την γυναίκα του για το τι συνέβη και το θεωρώ αδιανόητο αυτό που έγινε».

Όπως είπε «η σύζυγός του με διαβεβαίωσε ότι ο ένας γιος τους, που σπουδάζει στην Πάτρα, είχε γυρίσει πριν από δυο ημέρες στην Αθήνα. Η σύζυγός του, είναι μια γυναίκα ψύχραιμη και με διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά τους δεν έχουν καμία σχέση με την κατάληψη».

«Είναι ασύλληπτο να έχει συλληφθεί αυτός και τα παιδιά του. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί για να του συμπαρασταθώ», τόνισε ο Παντελής Βούλγαρης.
  • Blogroll

  • Blog Archive