Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

Η μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου Μώλου στάθηκε μικρή για να χωρέσει όλους τους κατοίκους που συνέρρευσαν προκειμένου να ενημερωθούν και να πάρουν αποφάσεις για τα χαράτσια της ΔΕΗ και όχι μόνο. Έγινε μια πλούσια συζήτηση όπου , αφού προηγήθηκε εκτενής ενημέρωση, πάρθηκαν, ομόφωνα, ορισμένες σημαντικές αποφάσεις:
1. Τα συνεργεία των εργολάβων της ΔΕΗ που θα έρθουν να κόψουν το ρεύμα σε οποιονδήποτε πολίτη, έλληνα ή μετανάστη, θεωρούνται ανεπιθύμητα πρόσωπα στον Δήμο Μώλου.
2.Η επιτροπή αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πλαισιωμένη από πολλά άτομα που έδωσαν τα τηλέφωνα τους, θα είναι σε επιφυλακή και στην παραμικρή ειδοποίηση ότι κάποιο συνεργείο εμφανίστηκε να κόψει ρεύμα θα παρεμβαίνει συλλογικά και αποτρεπτικά
3. Στα ήδη κομμένα ρεύματα θα γίνεται επανασύνδεση
4.Θα γίνει ενημέρωση σε όλα τα χωριά του δήμου Μώλου
5. Θα γινει παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να πάρουν θέση, πρακτικά και οι δημοτικές αρχές ενάντια στα χαράτσια
6. Σε συνεργασία με ανάλογες επιτροπές πολιτών , θα γίνει παρέμβαση στην ΔΕΗ της Λαμίας
Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε απο τον Εμπορικό σύλλογο Μώλου και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Παρευρέθησαν εκπρόσωποι και από αλλες επιτροπές του κινήματος καθώς και απο τον Εμπορικό σύλλογο Στυλίδας.
Δείτε σχετικά: Οδηγίες απο την ομάδα νομικής βοήθειας του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα χαράτσια
  • Blogroll

  • Blog Archive