Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Τι κρύβεται πίσω από την "παραίτηση" Σταυρίδη;

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013
Το φως της δημοσιότητας είδε η είδηση ότι ο Στουρνάρας ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, γνωστού και μη εξαιρετέου,  κ. Σταυρίδη, για διαπλεκόμενο σκάνδαλο με τον Μελισσανίδη.
Πρόκειται για μιά κρίση ηθικής  του κ. Στουρνάρα και της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου;
Μπα, δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ευθιξίες.
Ας μην ξεχνάμε το σκάνδαλο του Σίμου Κεδίκογλου, με τον διορισμό της φιλενάδας του, που θάφτηκε άρον- άρον από την κυβέρνηση. Και ούτε γάτα , ούτε ζημιά.
Το ζήτημα επομένως δεν έγκειται μόνο στο σκάνδαλο με το κοινό αεροπορικό ταξίδι, με το  αεροπλάνο του Μελισσανίδη,  στην Κεφαλονιά.
Αυτό αποτέλεσε μόνο την  αφορμή.
Οι αιτίες είναι βαθύτερες.

Αυτό που κάνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι,  με την συνεργασία των ντόπιων υποτακτικών τους, είναι  ότι προετοιμάζουν το έδαφος για να περάσει το ΤΑΙΠΕΔ  σε ξένα χερια ή  ακόμα περισσότερο, να 
μεταβιβαστεί όλη η κρατική περιουσία  της Ελλάδας σε Επενδυτικούς  κεφαλαιοκρατικούς οίκους  με έδρα το Λουξεμβούργο.
 Έτσι,  η Ελλάδα δεν θα  μπορεί να ακυρώσει τίποτε , αφού οι ιδιωτικοποιήσεις θα γίνουν με βάση το διεθνές δίκαιο (του Λουξεμβούργου).
Οι διεθνείς κερδοσκόποι δανειστές δεν είναι ευχαριστημένοι από τους ρυθμούς αποκρατικοποιήσεων και από καιρό έχουν εκφράσει την πρόθεση τους για έναν μηχανισμό πιό άμεσα ελεγχόμενο από αυτούς.
Πρόκειται για μια καλοστημένη κομπίνα που δεν θα έχει θύμα τον Σταυρίδη μιας και η αφοσίωση του στο ξεπούλημα της χώρας καθώς και το αδίστακτο των ενεργειών του συνιστούν πολύτιμα προσόντα για τους ντόπιους και ξένους κεφαλαικρατικούς οίκους.
Έτσι είναι σίγουρο ότι θα αξιοποιηθεί σε άλλα καίρια πόστα.
Θύματα θα είμαστε όλοι εμείς και ο δημόσιος πλούτος της χώρας  που θα ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί. 
Ταυτόχρονα απεργάζονται την εφαρμογή μέτρων και για το ξεπούλημα- αρπαγή όλης της ιδιωτικής περιουσίας (σπίτια, χωράφια, οικόπεδα κλπ) του ελληνικόυ λαού.
Θα τους αφήσουμε;
Στο χέρι μας είναι να τους εμποδίσουμε.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu

  • Blogroll

  • Blog Archive