Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2010
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Η Πρωτοβουλία Αγώνα αντλεί τις δυνάμεις της και συμπαρατάσσεται με τους ενεργούς πολίτες των Βορείων Προαστίων και όλης της Ελλάδας που αγωνίζονται ενάντια στα διόδια.
Μετά την Ολυμπιακή, την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα Λιμάνια, την Υγεία και την Παιδεία, τώρα και οι δρόμοι παραδίδονται από τις κυβερνήσεις, βορρά στις διαθέσεις των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των πολιτών καταστρατηγούνται με συνοπτικές διαδικασίες μέσω του ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών και της καταστροφής του περιβάλλοντος στο βωμό του κέρδους (δημιουργία χωματερών, καταπάτηση ελευθέρων χώρων κ.λ.π.). Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης προβλέπεται να τοποθετηθούν νέοι σταθμοί διοδίων στον Άγιο Στέφανο, στον κόμβο Βαρυμπόμπης, στον κόμβο Καλυφτάκη και στη Μεταμόρφωση.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

-Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
-Αντιδρούμε για το χαράτσι που μας επιβάλουν. Οι κάτοικοι και εργαζόμενοι της χώρας μας έχουμε χρυσοπληρώσει την Εθνική Οδό από τα τέλη κυκλοφορίας, τη φορολογία, τα τέλη καυσίμων και τα υπέρογκα διόδια τόσων χρόνων. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να κατασκευάζει και να συντηρεί τους δρόμους καθώς και να προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών στην ελεύθερη μετακίνηση τους.
-Οργανωνόμαστε, στηρίζουμε και αγωνιζόμαστε με τις Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων όλης της χώρας στην πάλη κατά των διοδίων για ελεύθερους δρόμους για όλους.
-Αντιστεκόμαστε και μέσα από αμεσοδημοκρατικές λαϊκές συνελεύσεις κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε:

-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Καλούμε όσους θέλουν να παλέψουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να συμμετέχουν στις δράσεις μας και να πλαισιώσουν τις επιτροπές μας.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ

www.protovoria.blogspot.com
www.epitropesdiodiastop.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive