Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

Καθημερινά λαμβάνουμε πολλά μηνύματα και τηλέφωνα για την συμμετοχή στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό τέτοιο κείμενο , που αποτυπώνει ανάγλυφα τις διαθέσεις των πολιτών (τα στοιχεία της συμπολίτιδας μας είναι στην διάθεση του blog)
Μένω στο κέντρο της Αθήνας και ταξιδεύω πολύ συχνά μέσα στο χρόνο για δουλειά και διασκέδαση. Πολύ συχνά μετακινούμαι προς την Αρκίτσα,χωριό 15' μετά την Τραγάνα. Το πρόβλημα των δρόμων στην χώρα μας υπάρχει πολλές δεκαετίες αντί όμως να βελτιώνεται συνεχώς χειροτευρεύει. Είναι γνωστό ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται οι αυτοκινητόδρομοι-ΜΟΝΟ στη χώρα μας!-έτσι ώστε οι κατασκευαστικές εταιρίες να βγάζουν χιλιάδες ευρώ κέρδος ανα χιλιόμετρο!Και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, καλούμαστε να πληρώσουμε από πάνω «διόδια» για να τους «ευχαριστήσουμε» για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει και ξανα κάνει και ξανα κάνει(αφού τους φτιάχνουμε σχεδόν κάθε χρόνο!).
Φτάνει μέχρι εδώ! Θα ήθελα να συμμετάσχω στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για να ακουστεί η φωνή μας.Πρέπει όλοι να μάθουν ότι υπάρχει ένα τέτοιο κίνημα για να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι!Σκέψεις έχουμε πολλοί, οι πράξεις όμως είναι δύσκολες γιατί όλοι φοβούνται,γιατί δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους.Χρειάζεται άμεση πληροφόρηση προς κάθε κατεύθυνση!
Παρακαλω ενημερώστε με για τις μελλοντικές ενέργειες του κινήματος, καθώς και για τις όποιες εξελίξεις. Δεσμεύομαι να μην πληρώσω διόδια από εδώ και στο εξής μέχρι να έχουμε ασφαλέστερους δρόμους,παράδρομους και καλύτερη τοποθέτηση και κατανομή των διοδίων.

Με εκτίμηση,
  • Blogroll

  • Blog Archive