Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Αρνήθηκα να πληρώσω διόδια"

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

"Αρνήθηκα να πληρώσω διόδια"

"ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΙΝΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ 2,30 ΕΥΡΩ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΔΕΥΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ Χ@@ΣΤΑ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Ο αναγνωστης λεει οτι επενεβη η αστυνομια επειδη δεν πληρωσε διοδια. Θα ηθελα να ενημερωσω και εσενα και ολο τον κοσμο οτι η αστυνομια δεν εχει το δικαιωμα να επεμβει στην περιπτωση που δεν πληρωνει καποιος διοδια, εφοσον τα διοδια ανηκουν οπως και ο ιδιος γραφεις, σε ιδιωτη. Το μονο που μπορει να κανει η εταιρεια που της ανηκουν τα διοδια αν αρνηθεις να πληρωσεις, ειναι να καταγραψει τον αριθμο του οχηματος σου και να σου στειλει την κληση στο σπιτι. Αυτο δεν συμβαινει ποτε. Δεν μπορει να σε παει σε δικαστηρια και τετοια, γιατι ενω εχει τη φωτογραφια σου τη στιγμη που σταματας στον σταθμο των διοδιων, δεν μπορει να τη χρησιμοποιησει εναντιον σου, εφοσον το να σε φωτογραφησει ειναι παραβιαση προσωπικων δεδομενων!"

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Τι να πουμε και εμεις ρε παιδια που μένουμε στη Λάρισα?για να πάμε πλαταμώνα που είναι ένας απο τους πιο δημοφιλής προορισμους συναντάμε τόσα διόδια??οι υπολοιποι θα κάνουν αυτό το ταξίδι κάποιες φορές το χρόνο.... εμεις τι να πουμε που θα το χρυσοπληρώσουμε αυτο το δρόμο τοσες φορές.... ειναι απαράδεκτη η κατάσταση ρε παιδια."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Μια και πολλοί από εσάς θεωρείτε τα διόδια άδικα και ακριβά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στραβώνετε όταν μηχανή περνάει μαζί με κάποιο αυτοκίνητο.
Μη χαλιέστε και μην αντιδράτε.
Δεν ζητάμε να κάνετε στην άκρη, ούτε να μας πληρώσετε τη διέλευση.
Συνεχίστε κανονικά, εμείς θα περάσουμε και αυτό καθόλου δεν επηρρεάζει το αυτοκίνητο.
Ένας μοτοσικλετιστής που δεν θέλει να πληρώνει διόδια και που συνήθως το καταφέρνει κιόλας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πηγή:http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1913.html
  • Blogroll

  • Blog Archive