Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΑΦΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2010
Κατά τη χθεσινή επιστροφή εκδρομέων από τα παράλια της Λάρισας, χιλιάδες οδηγοί βρέθηκαν στην απελπιστική κατάσταση να περιμένουν ώρες ατελείωτες προκειμένου να περάσουν τα διόδια του Πυργετού.
Πέρα αυτής της συνηθισμένης ταλαιπωρίας που μόνος υπεύθυνος παραμένει η εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, πολίτες κατήγγειλαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια ότι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την ταλαπωρία και τα διόδια, διαπίστωσαν ότι οι παράδρομοι της περιοχής είχαν αποκλειστεί από την τροχαία, η οποία εκ των υστέρων διευκρίνησε ότι λόγω της χθεσινής βροχής, έκλεισε τους παράδρομους για λόγους ασφαλείας, δηλαδή για την αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε ένα έτσι κι αλλιώς κακοσυντηρημένο οδικό δίκτυο.

Το θέμα είναι όμως ότι παράλληλα με αυτή την ενέργεια, η τροχαία της περιοχής για να διευκολύνει τη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα έπρεπε να απαιτήσει την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από τα διόδια Πυργετού. Με την παράλειψη αυτή, δικαίως οι περισσότεροι οδηγοί που επικοινώνησαν με δημοσιογράφους, κατέγγελναν ότι η τροχαία έκλεισε τους παράδρομους προκειμένου οι οδηγοί να πληρώσουν διόδια.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  • Blogroll

  • Blog Archive