Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τα κινήματα πόλης πρέπει να συντονίσουν την δράση τους

Posted by Επιτροπές Πολιτών και Εργαζομένων Σάββατο, Ιουνίου 26, 2010

Τα κινήματα πόλης πρέπει να συντονίσουν την δράση τους, αποφάσισαν οι παρευρισκόμενοι στην χθεσινη (25-6-10) ανοιχτη συζητηση που εγινε στην Λεσχη Υπογειως στην Καλλιδρομιου 94 , στα Εξαρχεια.
Παροντα ηταν μελη των Επιτροπων αγωνα Κατοικων, Πολιτων και Εργαζομενων εναντια στα διοδια, του κινηματος εναντια στα ΧΥΤΑ, απο το Γραμματικο,της Ανοιχτης Πρωτοβουλιας Πολιτων Βορειας Αττικης και Ευβοϊκου, του κινηματος Πετραλωνων, Θησειου, Φιλοπαππου, της Πρωτοβουλιας Αγωνα Δυτικης Αττικης ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,του κινηματος Ελευθερων χωρων Ελληνικου ,μελη του κινηματος Stop Cartel, εκπροσωποι απο την Μαχομενη Αριστερη Δαφνη . Μετα απο γονιμη συζητηση , που πηραν τον λογο σχεδον ολοι οι παρευρισκομενοι, αποφασιστηκε ο συντονισμος των δρασεων των κινησεων.
Συγκεκριμενα, η συμμετοχη των Επιτροπων Αγωνα στην Γενικη Απεργια της Τριτης 29-6-10 στις 11 πμ στο Μουσειο, , με δικα της πανο και πλακατ.

Επισης ενεργητικη συμπαρασταση στον απεργο πεινας για πανω απο 50 μερες, αγωνιστη δημαρχο του Ελληνικου Χρηστο Κορτζιδη. Ακομη, συμμετοχη στο αντιρατσιστικο φεστιβαλ που θα γινει στο παρκο Γουδη,στις 9-10-11 Ιουλη. Αποφασιστηκε η συμμετοχη στην Συναυλια που θα γινει στην παραλια της Ελευσινας το βραδυ του Σαββατου 3 Ιουλη, για το συμβολικο ανοιγμα των παραλιων. Την εκδηλωση συνδιοργανωνουν το ΣΤΕκει Ελευσινας και η Πρωτοβουλια Αγωνα Δ. Αττικης Ελευθεροι δρομοι- Ελευθεροι χωροι. Επισης προσκληση για συμμετοχη στον αγωνα τους απευθυναν στους συγκεντρωμενους εκπροσωποι της Ανοιχτης πρωτοβουλιας Δρασης εναντια στην συγκαληψη της κρατικης δολοφονιας του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου. Παρευρεθηκαν ακομη, μελη απο τα μπλογκ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive