Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

...αλήτες παίρνουν τα χρήματα και σε πάνε από τον επαρχιακό

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010


Πήραμε το παρακάτω μέηλ. Ο συμπολίτης μας , προφανώς αναφερεται στο περιστατικο με την ανατροπη του βυτιοφορου που μετεφερε καυσιμα, στα διοδια Τραγανας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Χαιρετώ την κίνηση και τυχαία έπεσα πάνω στο blog σας ενώ έψαχνα κάπου να αναρτήσω αυτό που συνέβη το Σάββατο 3 Ιουλίου.
Ανέβαινα για Βόλο και -δεν είμαι σίγουρος- στα διόδια μετά την Θήβα και ενώ πληρώσαμε, μας είπε η υπάλληλος ότι στα 20 χλμ. έχει ανατραπεί ένα φορτηγό, έχει κλείσει ο δρόμος και θα βγούμε εκτός εθνικής, με κατεύθυνση προς την Λειβαδιά,
Έτσι και έγινε λίγο πιο κάτω η τροχαία είχε κλείσει το δρόμο και μας ανάγκασε σε παράκαμψη, να σημειωσω εδώ ότι εκεί που βγήκαμε από την εθνική ήταν μπροστά μας μια ευθεία 3-4 χλμ. άδεια, το οποίο μου φάνηκε περίεργο αλλά σκέφτηκα θα έχει γίενι το περιστατικό πιο κάτω.
Την εθνική την πιάσαμε πάλι κάπου στην Λαμία. Λόγω του ότι δεν ταξιδεύω εκτός Αθηνών και δεν γνωρίζω την διαδρομή, στην παράκαμψη αυτή πήγαινα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα χωρίς να γνωρίζω που πάω, που στρίβω ακολουθώντας τους μπροστινούς, τους οποίους έβλεπες ότι κάπου έστριβα και έκαναν πίσω για να ακολούθησουν τους υπόλοιπους αφού κανένας δεν τους ακολούθησε κλπ. Τέλεια!
Αυτό έγινε στις 7'30 το πρωί. Το μεσημέρι επέστρεφα περίπου στις 15+30 και βλέποντας τις ανεμογεννήτριες διαπίστωσα ότι κάπου αυτή την διαδρομή είχα παρακάμψη. Στο αντίθετο ρεύμα καθόλου αυτοκίνητα να κινούνται. Λίγο πιο κάτω μηχανήματα έστρωναν την άσφαλτο και ακόμα πιο κάτω το περιπολικό στο ίδιο σημείο έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας.

Δηλαδή, αλήτες παίρνουν τα χρήματα και σε πάνε από τον επαρχιακό. Τώρα την Τρίτη θα ανέβω πάλι πάνω. αν μου πούνε το ίδιο...δεν θα πληρώσω.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Είμαι μαζί σας
Άγγελος Κ
  • Blogroll

  • Blog Archive