Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ: " Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες !! "

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Αυγούστου 22, 2010

Σάββατο 11-09-2010 "ΠΑΜΕ ΔΕΘ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ" είναι το σύνθημα των επιτροπών αγώνα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
Ανοιχτές μπάρες διοδίων καθ’ οδόν για ΔΕΘ

Σηκωμένες θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τις μπάρες των διοδίων καθ’ οδόν για ΔΕΘ, τα μέλη της Επιτροπων Αγώνα πανελλαδικά, ανεβάζοντας το θερμόμετρο των κινητοποιήσεων ενάντια στην πληρωμή τελών διοδίων προς ιδιώτες.
Την ερχόμενη Τρίτη 24 Αυγούστου, η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας, θα δώσει το σύνθημα της έναρξης νέου κύκλου κινητοποιήσεων κατά των διοδίων από το Βόλο.
Για τη μέρα εκείνη προγραμματίζεται σύσκεψη, στις οκτώ το βράδυ, στο Δημαρχείο του Βόλου, με σκοπό την ενημέρωση για το ζήτημα των διοδίων και το σχεδιασμό για την πανελλαδική κινητοποίηση στις 11/9 που θα ξεκινήσει με τη μορφή αυτοκινητοπομπής από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, με διαρκείς παρεμβάσεις σε όλα τα διόδια του οδικού άξονα, με κεντρικό σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!» και συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία στη ΔΕΘ.
Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 26 Αυγούστου, με συμμετοχή όλων των επιτροπών, κινήσεων που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλία στο κίνημα κατά των διοδίων.
Σε όλες τις παραπάνω κινητοποιήσεις παίρνει μερος και η επιτροπή αγώνα Τραγάνας σαν μέλος του πανελλαδικού συντονιστικού.
Αναρτήθηκε από Alexiou Argyris
http://dimoslokron.blogspot.com/
  • Blogroll

  • Blog Archive