Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ! ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ

Στην ΔΕΘ, το οργανο των τραπεζιτων ντοπιων και διεθνων θα αναγγειλει νεα μετρα κατα ολων εμας που πληρωνουμε τα παντα , που κανουμε τα παντα και εχουμε υπομεινει τα παντα ή το πολυ- πολυ να πει καινουργιες ή παλιες ψευτιες για να σκυψουμε τον σβερκο στους δημιους εθελοντικα, στο ονομα της σωτηριας της «πατριδας». Mιας « πατριδας» που σημαινει την διεφθαρμενη μειοψηφια αυτων που δεν κανουν τιποτε και κατεχουν τα παντα, που κλεβουν, σκοτωνουν, λεηλατουν επισημα και δεν πληρωνουν ποτε.

Η κριση του καπιταλισμου, ποιο σωστα η χρεοκοπια του, ειναι δικη του υποθεση και δεν θα μας αφορουσε αν δεν κινδυνευαμε να θαφτουμε κατω απο τα ερειπια του. Ενα συστημα που μας στραγγαλιζει καθημερινα ας μην περιμενει τιποτα απο εμας παρα μονο οργη, μισος και αντιδραση απεναντι σε οτιδηποτε μας το θυμιζει .

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Δεν δινουμε δεκαρα τσακιστη! Να πληρωσουν αυτοι που καναν τοσες δεκαετιες τον ιδρωτα και το αιμα μας πλουτη για τον εαυτο τους και τα πιστα σκυλια τους.

Δεν μπορουμε πλεον να επιβιωσουμε με η χωρις δουλεια ενω ολα ακριβαινουν / ενω καινουργια διοδια μπαινουν στην ζωη μας/εχουμε καταντησει να πληρωνουμε και τον μολυσμενο αερα που αναπνεουμε \ ΑΡΚΕΤΑ δεν πληρωνουμε γιατι πλεον δεν εχουμε,γιατι αρνουμαστε εμεις και τα παιδια μας να ειμαστε σκλαβοι αυτων που εχουν ρημαξει την ανθρωποτητα και τον πλανητη...Απαιτουμε να κυκλοφορουμε ελευθερα , απαιτουμε ελευθερους χωρους για ολους / να μην στριμωχνομαστε σε ιδιωτικες πλαζ / να μην πνιγομαστε στα χρεη απο την εκμεταλευση των αναγκων μας απο ιδιοκτητες, διαφημιστες και τραπεζιτες...

Για ολλα αυτα στηριζουμε την πορεια στην ΔΕΘ εναντια σε αστους και γραφειοκρατες που οντας στο ιδιο στρατοπεδο με τους τοκογλυφους ,τους βοηθουν να περασουν αμαχητη τα μετρα και τα μνημονια τους στην πλατη της εργατικης ταξης. Αλλα τους υποσχομαστε οτι θα αφανιστουν μαζι τους, γιατι εμεις οι εργατες, εμεις οι προλεταριοι ,εμεις που δεν εχουμε τιποτα θα γινουμε τα παντα.

Θεωρουμε αυτονοητο οτι πρεπει να κυκλοφορουμε ελευθερα\ οτι δεν πληρωνουμε κανενα νταβα κρατικο ή ιδιωτικο \οτι εμεις δεν θα πληρωσουμε την κριση τους \οτι τα διοδια θελουν γκρεμισμα /ετσι στηριζουμε το ανοιγμα των μπαρων ως την θες\νικη , ετσι θεωρουμε αυτονοητη την αλληλεγγυη μας απεναντι σε οποιον διωκεται απο το κινημα κατα των διοδιων ετσι απαιτουμε την αμεση παυση καθε ποινικης διαδικασιας κατα των αγωνιστων του κινηματος εναντια στα διοδια.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11\9 ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

ΛΕΣΧΗ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ 94
  • Blogroll

  • Blog Archive