Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΙΟΖΩ: Πάμε ΔΕΘ, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Πάμε ΔΕΘ, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Πάμε ΔΕΘ* σηκώστε τις μπάρες

Δυναμικό και ανεξάρτητο παρόν στη ΔΕΘ οργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων κατά των Διοδίων, πολλές οργανώσεις και συλλογικότητες, μεταξύ αυτών και η ΒΙΟΖΩ. Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οργανώνεται μεγάλη πορεία αυτοκινήτων, που θα ξεκινήσει από τα διόδια Αφιδνών και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς θα ανοιχτούν οι μπάρες και θα διέρχονται τα αυτοκίνητα χωρίς καμία καταβολή διοδίων, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Ελεύθεροι δρόμοι για όλους χωρίς διόδια

Αυτοκινητοπορεία από τα διόδια Αφιδνών στην Θεσσαλονίκη στις 11/9!

Ανοίγουμε τις μπάρες σε όλους τους σταθμούς διοδίων, απελευθερώνοντας τους δρόμους!

Συμμετέχουμε στις πορείες στην ΔΕΘ

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική αφίσα: «Αγωνιζόμαστε σε Μνημόνιο – Τρόικα – Ανεργία. Δεν πληρώνουμε διόδια. Δεν πληρώνουμε την κρίση τους». Δείτε επίσης αναλυτικά τους λόγους πατώντας εδώ

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας διοργάνωσε ανοικτή σύσκεψη στις 24/8 στις 8 μ.μ. στο Δημαρχείο Βόλου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα των διοδίων και σχεδιασμός για την πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει με τη μορφή αυτοκινητοπομπής από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, με διαρκείς παρεμβάσεις σε όλα τα διόδια του οδικού άξονα και συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία στη ΔΕΘ.

* Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης


Για το Πρόγραμμα Πανελλαδικής Κινητοποίησης και το ωράριο ανοιχτών διοδίων πατήστε εδώ

  • Blogroll

  • Blog Archive