Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Σύμφωνα με το νομικό μέρος της ενημέρωσης της σελίδας, στην εκχώρηση που έχει γίνει, [Με τον νόμο 3555/2007] προβάλλεται ασάφεια που επιφέρει την καταχρηστικότητα σε βάρος των χρηστών των επίδικων διελεύσεων που έχουν τοποθετηθεί θάλαμοι και μπάρες είσπραξης διοδίων.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και συχνότερα συμβαίνει, με νόμους που ψηφίζουν η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση, που σύμφωνα με το Σύνταγμα λαμβάνει ανέλεγκτη εξουσία για κάθε της έργο μέχρι τις επόμενες εκλογές, που η καινούργια θα πάρει την σκυτάλη, αφήνοντας το έργο της προηγούμενης απείραχτο, όταν, ακόμα και πασιφανώς, είναι καταχρηστικό η και αντισυνταγματικό.

Αυτό δημιουργεί εθισμό στην υπερπήδηση των οριζομένων από το σύνταγμα, επειδή το ακριβώς το σύνταγμα παραχωρεί το ανέλεγκτο στην κάθε κυβέρνηση μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Αυτό, η δημιουργία κύκλων αντισυνταγματικότητας σε νόμους που κάθε φιλήσυχος πολίτης θέλει να αποδέχεται και προσχωρεί θεωρώντας ως απίθανο να είναι αντισυνταγματικοί, τυλίγει όλο και περισσότερο τις εκλεγμένες μας κυβερνήσεις στον βρόγχο της κατάργησης του πολιτεύματός μας.

Οι επιλογές των πολιτών για αντίσταση στην κατάργηση των συνταγματικών του δικαιωμάτων βάσει της σχετικής πρόβλεψης του συντάγματος, λαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στα δημόσια πράγματα.

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ζητά από την κυβέρνηση να κάμει την δουλειά της.

Να πάρει θέση στην υπόθεση των καταχρηστικών διοδίων, όπως αναπτύσσεται στην σελίδα τους και να μην αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι κυβερνήσεις μας.

Μέχρι τότε το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα τον ειρηνικό αγώνα του http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

  • Blogroll

  • Blog Archive