Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010


STOPCARTEL
Ένωση Θυμάτων Καρτέλ και Μονοπωλίων
Λ.Συγγρού 132,17671,Αθήνα
www.stopcartel.org

info@stopcartel.org

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Τα μέλη της Αντιμονοπωλιακής Οργάνωσης STOPCARTEL δηλώνουν την συμπαράταξή τους με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και την έκφρασή του μέσα από τον αγώνα κατά των Διοδίων τα οποία παράνομα έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Μέλη του STOPCARTEL μετέχουν συνεχώς τους τελευταίους 11 μήνες στις Επιτροπές Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάνια στά Διόδια και στο Πανελλαδικό Συντονιστικό παίρνοντας μέρος απαρέκλητα σε όλες τις δράσεις οι οποίες έχουν οργανωθεί μέχρι σήμερα.
Συμπαρατάσσονται απερίφραστα με το κίνημα αυτό και μετέχουν στην αντίσταση που εξελίσεται σε όλη τη χώρα καθημερινά.

Το STOPCARTEL μετέχει και προβάλει με κάθε πρόσφορο τρόπο ένα κίνημα το οποίο οργανώθηκε από τη βάση της κοινωνίας ,μέσα από συνελεύσεις οι οποίες λειτουργούν με όρους άμεσης δημοκρατικής έκφρασης και χωρίς καμμία απολύτως κομματική συμμετοχή η επιβολή,θεωρώντας ότι η ύπαρξη των διοδίων αποτελεί μία ακόμη προκλητική και αυθαίρετη έκφράση των μεθόδων εκμετάλευσης των δημόσιων αγαθών από τους λίγους οικονομικά ισχυρούς.
Πρόκειται για την πιό απάνθρωπη και αντικοινωνική οικονομική επιδρομή διαρκείας που σαρώνει κάθε τομέα δραστηριότητας στη χώρα, στα πλαίσια του υπάρχοντος απο δεκαετίες καθεστώτος.
Πρόκειται ακριβώς για το καθεστώς των τραπεζιτών ,μεγάλων εμποροβιομήχανων και του πολιτικού προσωπικού που με τις λειτουργίες του το συντήρησε για γενιές ολόκληρες και το οποίο ευθύνεται στο ακέραιο για την οικονομική και κοινωνική τραγωδία που βιώνουν οι πολίτες, πλέον σχεδόν στο σύνολό τους.
Αυτή η τραγωδια πρέπει άμεσα να τερματιστεί.
Την υλοποίηση αυτού του στόχου κρατάμε όλοι μας στα χέρια μας και ενεργοποιούμαστε πλέον με συνεχώς αυξανόμενη ένταση σε κάθε τομέα δράσης.
Εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το STOPCARTEL καλεί τούς πολίτες να δώσουν το παρόν στην αυτοκινητοπομπή Αθήνας Θεσσαλονίκης την οποία έχει οργανώσει το κίνημα, με την ενεργό συμμετοχή τους το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη και να συμμετάσχουν στην ακηδεμόνευτη από κόμματα και γραφειοκρατικούς συνδικαλιστικούς φορείς συγκέντρωση και πορεία των πολιτών στην Καμάρα.

Αθήνα 8/9/2010

Για το STOPCARTEL,

Γιώργος Κοσμόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

STOPCARTEL is a registered non-profit Organization in Greece and U.K.
  • Blogroll

  • Blog Archive