Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μεγαλη επιτυχια του σημερινου , Κυριακη 31-10-10, ανοιγματος των διοδιων Αφιδνων

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Οκτωβρίου 31, 2010

Μια απο τις πιο επιτυχημενες δρασεις , τοσο απο πλευρας συμμετοχης, οσο και απο πλευρας οργανωσης,ενθουσιασμου και ανταποκρισης απο μερους των διερχομενων οδηγων, εγινε σημερα στα διοδια Αφιδνων για περισσοτερες απο δυομισυ ωρες . Η κινητοποιηση, η οποια συγκεντρωσε αγωνιστες πολιτες, τοσο απο τα γυρω χωρια, οσο και απο ολες τις γειτονιες της Αθήνας, αλλα ακομη και απο την γειτονικη Χαλκιδα, εδειξε οτι ο κοσμος ειναι αποφασισμενος να βγει στους δρομους και να παλεψει για τα προβληματα του, αρκει να πεισθει οτι δεν υπαρχουν μικροκομματικες σκοπιμοτητες και καπελωματα. Οι Επιτροπες αγωνα κατοικων, πολιτων και εργαζομενων , βρισκονται εδω και ενα χρονο στους δρομους και παρεχουν αυτα τα εχεγγυα στους διατεθιμενους να παλεψουν πολιτες.
Γιαυτο και συνεχως νεοι ανθρωποι συμμετεχουν στο κινημα μας του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
Η σημερινη κινητοποιηση γεμισε ενθουσιασμο τοσο τους συμμετεχοντες συναγωνιστες στο ανοιγμα των διοδιων, οσο και τους διερχομενους οδηγους που με επευφημιες, κορναρισματα και σφιγμενες γροθιες εκδηλωναν την αλληλεγγυη και συμμετοχη στο κινημα μας. Μοιραστηκαν δεκαδες χιλιαδες ενημερωτικα εντυπα και καρτες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Αξιοσημειωτο ηταν οτι αρκετοι διερχομενοι οδηγοι βλεποντας την δραση, σταματουσαν τα αυτοκινητα τους στο πλάι και συμμετειχαν και αυτοι μοιραζοντας ενημερωτικα στους αλλους οδηγους.
Η δραση , που ξεκινησε στις 5.30 μμ εληξε στις 8.20 μμ . Συντομα θα αναρτηθουν φωτογραφιες και βιντεο απο το σημερινο ανοιγμα.
Το επομενο ραντεβου μας παλι στους δρομους!
  • Blogroll

  • Blog Archive