Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ένας σοβαρά τραυματίας στο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών Κορίνθου

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Κυριακή, Ιανουαρίου 02, 2011
Ένας σοβαρά τραυματίας και άλλοι δύο ελαφρά είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Παναγοπούλας. Σύμφωνα με την τροχαία αυτοκινητοδρόμων, τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ενώ αιτία του κακού ήταν η είσοδος του ενός στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορία και αυτό λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου κατά δήλωση του ίδιου του οδηγού. Το αυτόκίνητό του συγκρούστηκε με το πρώτο διερχόμενο και πάνω τους καρφώθηκε ένα ακόμα όχημα. Το ένα από τα τρία μάλιστα χτύπησε στα κιγκλιδώματα της εθνικής και κρεμάστηκε στον αέρα, προς την παλαιά εθνική οδό.

Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή διεξάγεται με δυσκολία καθώς η τροχαία οδηγεί τα οχήματα στην παλαιά εθνική οδό έως ότου απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα ακόμη τροχαίο με τραυματία - ευτυχώς όμως ελαφρά - μία ηλικιωμένη η οποία ήταν οδηγός, σημειώθηκε το απόγευμα και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλείκων. Και σε εκείνη την περίπτωση συγκρούστηκαν τρία οχήματα μεταξύ τους.

πηγή: dede.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive