Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Posted by Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής - Ευβοϊκού Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

Φαίνεται ότι την αλλαγή της κλειδαριάς του πνευματικού κέντρου Ωρωπού προσπαθούν κάποιοι να την εκμεταλλευτούν για μικροπολιτικές επιθέσεις. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι:
Με τον κ. Στέφανο Ζαφείρη υπήρξε η συνεννόηση για την διάθεση του Σαπανίδειου πνευματικού κέντρου ως χώρου για την συνέλευσή μας. Επίσης με τον κ. Ζαφείρη επικοινωνήσαμε όταν αντιληφθήκαμε ότι έχουν αλλαχθεί οι κλειδαριές. Η αντίδραση του κ. Ζαφείρη ήταν άμεση και μας επέτρεψε να αφαιρέσουμε τις κλειδαριές ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνέλευση.
Έχουμε εντοπίσει ποιος άλλαξε τις κλειδαριές του πνευματικού κέντρου του Ωρωπού και για την αλλαγή τους δεν είναι υπεύθυνος ούτε ο δήμαρχος Ωρωπού, ούτε ο κ. Στέφανος Ζαφείρης.

Επίσης κάποιοι καλοθελητές - προβοκάτορες ανάρτησαν σε σχόλια τοπικών blog καταγγελία χρησιμοποιώντας το όνομα των επιτροπών μας. Ουδεμία σχέση υπάρχει με τους εν λόγω "καταγγέλλοντες". Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια, προκειμένου να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με τους υπεύθυνους του πνευματικού κέντρου που τόσο φιλόξενα μας έχει στεγάσει επανειλημμένα εδώ κι ενάμιση χρόνο. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σύντομα θα αποκαλύψουμε τους υπεύθυνους της προβοκάτσιας.
  • Blogroll

  • Blog Archive