Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΒΟΛΟΣ: ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011








Στο Υπουργείο Συγκοινωνιών του Βόλου (μηχανολογικό) βρέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας, αφισοκολλώντας όλο τό κτίριο με την αφίσα του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που θα γίνει στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη.

Παράλληλα στάλθηκε fax με το κείμενο της κινητοποίησης μας στο Υπουργείο Συγκοινωνών στο Χολαργό, ενώ μέλη του κινήματος ενημέρωσαν τους υπαλλήλους (ελάχιστους) που δεν απεργούσαν για την απεργία και το κίνημά μας.

Με ανεξάρτητο μπλοκ συμμετείχε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην πολύ μεγάλη ανεξάρτητη εργατική απεργιακή συγκέντρωση που ξεκίνησε από την πλ. Ελευθερίας διέσχισε τους δρόμους της πόλης και κατέληξε στο κτίριο του εργατικού κέντρου Βόλου όπου πραγματοποιήθηκε ένας απολογισμός της πορείας αλλά και το πως ευρύτερα κοινωνικά στρώματα μπορούν να αναπτύξουν δράσεις πέρα από το επίσημο συνδικαλιστικό κίνημα που παραμένει προσδεδεμένο με το κράτος των εργολάβων.

Το μπλοκ του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ήταν μαζικό με αγαπημένο σύνθημα "Εδώ δεν είναι Αργεντινή, δεν έχει ελικόπτερα, θα πάτε φυλακή" και το 'Κάτω το κράτος των εργολάβων".

Το ραντεβού του κινήματός μας ανανεώθηκε για την ανοικτές συγκέντρωσεις στη Λάρισα (23/2) και την Ν. ιωνία Μαγνησίας (28/2) και φυσικά τη κάθοδο στην Αθήνα στο συλλαλητήριο.

Συμμετοχές από το Βόλο δηλώνονται από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, 6-8μμ, στο ΧΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος.
  • Blogroll

  • Blog Archive