Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011


Τις μπαρες ανοικτες στα διοδια της Αττικης Οδου στην Κατεχάκη, κρατησαν για δυο ωρες, οι επιτροπες πολιτων και εργαζομενων Νοτιας Αθηνας, Καισαριανης & Βυρωνα, σημερα 13/3/2011 στις 14:00.

Αρκετοι συμπολιτες μας μελη των επιτροπων του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ προσυγκεντρωθηκαν στο κοιμητηριο της Καισαριανης και δωσαν μαθημα αφυπνισης και συνεχους αγωνα μεχρι να καταργηθουν ολα τα διοδια σε ολη την Ελλαδα.

Υπο τις επευφημιες του 99% των διερχομενων οδηγων και των συνεπιβατων τους, με κορναρισματα και σηκωμενες γροθιες, και σχηματιζοντας το σημα της νικης συμφωνουν με τα δικαια αιτηματα του κινηματος μας. Αρκετοι ειναι εκεινοι οι οποιοι σταματουν δεξια μολις περασουν τα ανοικτα διοδια και στεκονται για λιγο μαζι μας, παροτρυνοντας και αυτοι τους διερχομενους να κορναρουν ωστε να δημιουργειται μια μαγικη ατμοσφαιρα.

Τα μελη του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, μοιρασαν πληροφοριακο υλικο στους διερχομενους οδηγους, πολλοι απο τους οποιους, αναζητουν περισσοτερες πληροφοριες, και τροπους συμμετοχης στο κινημα μας.

Ειναι πια γνωστο σε ολους τους πολιτες της χωρας μας, οτι το χαρατσι των διοδιων χαριστικα δοθηκε στους μεγαλοεργολαβους, (με την συναινεση ολων των κομματων- και αυτων που κατα κανονα δεν ψηφιζουν αφου αυτος ειναι ο θεσμικος τους ρολος μεσα στη Βουλη, να συναινουν μη ψηφιζοντας), ωστε οι μεγαλοεργολαβοι κερδιζοντας υπερογκα ποσα, μετα να τους διαθετουν το ποσοστο που τους αναλογει (ΧΟΡΗΓΙΕΣ sic) με σκοπο να παραμενουν στην εξουσια καταληστευοντας το λαο και τον τοπο. (Διαπρατουν εγκληματα απο κοινου και κατα συναυτουργια κατα της Ζωης και της Περιουσιας).

Στις 4μμ, πραγματοποιηθηκε συνελευση των μελων των επιτροπων που συμμετειχαν στο σημερινο ανοιγμα της Αττικης Οδου ωστε να προγραμματιστουν οι επομενες δρασεις των Επιτροπων κινηματος. Τα μελη αποφασισαν να δωσουν προγραμματισμενο ραντεβου για την επομενη Κυριακη την ιδια ωρα, οπως επισης και αιφνιδιαστκα ανοιγματα τα οποια θα αποφασιζονται μια ωρα πριν και χωρις δημοσιευση.

Στη συνεχεια κατα τις 4:30μμ το κομβοϊ των αυτοκινητων και των μοτοσυκλετων, συνεχισε μεσω Αττικης οδου, για την κεντρικη συγκεντρωση του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , που λαμβανε χωρα απο τις 4μμ, στα διοδια των Αφιδνων, οπου και ενσωματωθηκε με τους συναγωνιστες των αλλων επιτροπων του κινηματος, απ ολη την Αττικη.

Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, κρατησε ανοικτα τα διοδια των Αφιδνων μεχρι τις 6:00μμ, και προχωρησε σε μικρη συνελευση στο βοηθητικο χωρο της κατευθυνσης προς Αθηνα. Στη ληξη της ολιγολεπτης συνελευσης οι συναγωνιστες μας χαρισαν μια εκπληξη στους οδηγους που επιστρεφαν απο το Σαββατοκυριακο, ανοιγοντας ξανα τις μπαρες για πεντε λεπτα της ωρας αποσυμφορωντας μια ουρα 300 μετρων, σε μισο λεπτο. Συναγωνιστης μας, βαπτισε αμεσα αυτη την ενεργεια ως «ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ», το οποιο ολοι μας το χαρηκαμε.

Σιγουρα δεν το χαρηκαν οι μεγαλοεργολαβοι, οι οποιοι στο μελλον δεν θα βγαινουν να ΧΟΡΗΓΟΥΝ τους προστατες τους, πολιτικους ολων των παραταξεων.

Να μας αποδωθουν τωρα, καθαροι διοδιων, ολοι οι δρομοι οι οποιοι ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Με Αγωνιστικους Χαιρετισμους

Μελη των επιτροπων Αγωνα

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Καισαριανης – Βυρωνα

& Νοτιας Αθηνας
  • Blogroll

  • Blog Archive