Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.​Ε

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.​Ε


Το απίστευτο «μπάχαλο» που δημιουργήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, μετά το κυκλοφοριακό χάος και τον πολύωρο εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών εκτεθειμένων σε κινδύνους... , εξαιτίας της “έντονης χιονόπτωσης” των 5 εκατοστών (!!!), δικαιώνει για μια ακόμη φορά τις τεκμηριωμένες θέσεις της Ομοσπονδίας μας για το αποικιοκρατικό καθεστώς των συμβάσεων παραχώρησης και τις αρνητικές συνέπειες που αυτό έχει τόσο στη συντήρηση, όσο και στη κατασκευή των έργων παραχώρησης, τα οποία συνεχίζουν να κοστίζουν πανάκριβα στον Έλληνα φορολογούμενο.
Ενώ στους αυτοκινητοδρόμους συμβαίνουν όλα αυτά τα ευτράπελα με τους παραχωρησιούχους, την ίδια στιγμή τα 12.500 χιλιόμετρα του εθνικού οδικού δικτύου της χώρας, που συντηρούνται από τις υπηρεσίες του δημοσίου, διατηρήθηκαν σε πλήρη λειτουργία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και κάτω από χειρότερες κλιματολογικές συνθήκες ( Κατάρα, Τυμφρηστός, Καστανιά, κλπ. ) χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσίων υπαλλήλων και χωρίς να τους καταβάλλεται καμία υπερωριακή αμοιβή για την εκτός ωραρίου εργασία τους.
Το Δ.Σ. εκφράζει την αντίθεσή του στην εξεύρεση “εξιλαστήριων θυμάτων” στο χώρο των δημοσίων υπηρεσιών που ασκούν δυστυχώς μόνο εποπτικό ρόλο, αφού σύμφωνα με τη σύμβαση, η διαχείριση, η λειτουργία και η ασφαλής κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους, που έχουν παραχωρηθεί, αποτελεί αποκλειστική και μόνο αρμοδιότητα των παραχωρησιούχων.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

απο το Τρομακτικό
  • Blogroll

  • Blog Archive