Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Μαρτίου 26, 2011

Οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ! στα Βόρεια Προάστια αποφασίσαμε στις 24-03-2011 τα εξής:

1. Παρεμβαίνουμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Μαρούσι. Προσυγκέντρωση 9:30πμ έξω από τα Hondos Center στο Μαρούσι.
2. Ανοίγουμε μαζί με τις υπόλοιπες Επιτροπές Αγώνα τα διόδια στις Αφίδνες , την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 και ώρα: 16:00.

o Προσυγκέντρωση στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ-στον κόμβο Κηφισίας της Αττικής οδού ώρα 14:30 - Αναχώρηση για Αφίδνες στις 15:00.

3. Μετά το άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες την ίδια μέρα (27-03-2011), σχηματίζουμε κομβόι και αναχωρούμε από εκεί στις 19:00 με προορισμό τα διόδια της Αττικής Οδού στον κόμβο της Μεταμόρφωσης (ρεύμα προς Μαρκόπουλο) όπου θα πραγματοποιήσουμε αντίστοιχο άνοιγμα.
4. Το Σάββατο 2 Απρίλη και ώρα 10:00 το πρωί πραγματοποιούμε εξόρμηση-παρέμβαση για το θέμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ενάντια στην επιβολή εισιτηρίου στο δημοτικό λεωφορείο στο Μαρούσι.

Συγκέντρωση στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

5. Προτείνουμε στις άλλες Επιτροπές Αγώνα την συγκρότηση μιας Ανοιχτής Παναττικής Επιτροπής Υποστήριξης που θα αναλάβει την προετοιμασία της κοινής Παναττικής Συνάντησης του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ! το προσεχές διάστημα. Προτείνουμε η επιτροπή αυτή να συνίσταται τουλάχιστον από 2-5 άτομα από κάθε επιτροπή αγώνα, τα οποία θα είναι άμεσα ανακλητά ανά πάσα στιγμή από τις Συνελεύσεις των Επιτροπών. Ταυτόχρονα όσα μέλη και αγωνιστές/αγωνίστριες του κινήματος το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στις διαδικασίες αυτής.
  • Blogroll

  • Blog Archive