Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Καταδρομικό άνοιγμα των διοδίων έγινε απο 4 συναγωνιστές της επιτροπής αγώνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Λαμίας έγινε σήμερα στις 4 παρά τέταρτο. Οι συναγωνιστές παρενοχλήθηκαν απο 5(!) περιπολικά της τροχαίας που κατέφθασαν στα διόδια ζητώντας τα στοιχεία τους.
Οι συναγωνιστές αντέδρασαν και δήλωσαν ότι αυτή την στιγμή εκπροσωπούν το κίνημα Ενάντια στα διόδια και ότι προβαίνουν σε κινηματική δράση.Τα στοιχεία δεν ελήφθησαν, όπως 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει ποτέ γίνει. Οι συναγωνιστές απειλήθηκαν με προσαγωγή με εντολή εισαγγελέα. Τα αντανακλαστικά του κινήματος λειτούργησαν άψογα και δεκάδες συναγωνιστές απο τις Επιτροπές Αγώνα Λαμίας και Μώλου κατέφθασαν σε λίγα λεπτά της ώρας στα διόδια. Με σημαίες , πλακάτ , πανό και συνθήματα και με την συμπαράσταση των διερχόμενων απο τα ανοιχτά διόδια οδηγών οι συναγωνιστές ούτε ενέδωσαν στις πιέσεις των αστυνομικών , που για μια ακόμη φορά τέθηκαν στην υπηρεσία των πολυεθνικών εταιριών, αλλά και κράτησαν τα διόδια ανοιχτά για πάνω απο 2 ώρες.
Το γεγονός ότι 5 περιπολικά κατέφθασαν στον τόπο του "εγκλήματος" ενώ όταν ο απλός πολίτης χρειάζεται την συνδρομή της αστυνομίας περιμένει για ώρες και στο τέλος πολλές φορές..αναμένει στο ακουστικό του, δείχνει με τα συμφέροντα ποιών είναι η πληρωνόμενη από τον λαό , αστυνομία..
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  • Blogroll

  • Blog Archive