Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011


Απιστευτη ταλαιπωρια


Καταγγελω την ασυδοσια και την αδιαφορια της ελληνικης τροχαιας στην εθνικη οδο και της Ολυμπιας Οδου στα Διοδια της Ελευσινας !


Σημερα παρασκευη 25 Μαρτιου, και ωρα 10:00 π.μ , υπηρχε απιστευτη ουρα αυτοκινητων , ξεκινωντας απο τα διοδια της Αττικης οδου στην Ελευσινα , μεχρι τα διοδια της Ελευσινας που ανηκουν στην Ολυμπια Οδο !!
Οι οδηγοι ηταν παντελως εκνευρισμενοι !! Βλεπετε ,οι υπευθυνοι της Ολυμπιας οδου, δεν θελανε να χασουν ουτε 0,50 λ !!!!


Κατεβηκα απο το αυτοκινητο, ψαχνωντας αστυνομια, ( πηγαινα προς Κορινθο) και παρακινουσα τους οδηγους(πεζος) να κορναρουν και να διαμαρτυρηθουν για την χαωδη κατασταση !! προς στιγμην εγινε πανικος απο τα κορναρισματα !! Στα δεξια αμεσως μετα τα διοδια υπηρχε περιπολικο και πηγα να διαμαρτυρηθω για την απιστευτη ταλαιπωρια που μας υποβαλουν οι μεγαλοεργολαβοι με το ετσι θελω !! Ο επικεφαλης ηταν ενας .ταξιαρχος...Αστυνομιας. (το ονομα ειναι στην διαθεση σας)!!
Στην επιπληξη που του εκανα για την χαωδη και απιστευτη ταλαιπωρια των πολιτων , και γιατι δεν ανοιγουν τα διοδια για λιγη ωρα να μην ταλαιπωρηθουν οι εκδρομεις , η απαντηση του ηταν η εξης:

Ακολουθει διαλογος:
Εγω: κ.ταξιαρχε... γιατι δεν ανοιγετε τις μπαρες να περασει ο κοσμος αφου εχετε τετοια δικαιοδοσια να ανοιγετε τα διοδια, οποτε εσεις το κρινετε, και για οσο διαστημα εσεις κρινετε καταλληλο ???

...κ.Ταξιαρχος: μα κυριε Παπία εγω δεν μπορω να κανω τετοια κινηση , αλλωστε το ξερετε οτι τετοιες μερες παντα υπαρχει τετοια κινηση !! ......
Εγω: Κ. Ταξιαρχε μην με υποτιματε , ξερω πολυ καλα οτι υπαρχει νομος που σας επιτρεπει να ανοιξετε τις μπαρες οποτε ΕΣΕΙΣ το κρινετε !!! Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να αφηνετε τον κοσμο να ταλαιπωρειτε !!!


..κ.Ταξιαρχος :αλλωστε πιο κατω εχω δυο περιστατικα ατυχηματων που αν αφησω ολους αυτους να περασουν ελευθερα.....θα δημιουργηθει μεγαλο μποτιλιαρισμα !!!

Εγω: Και ειναι αυτο δικαιολογια για να μην ελευθερωσετε λιγη ωρα τα διοδια κ.Ταξιαρχε ????

κ.Ταξιαρχος: Δεν μπορω να κανω κατι κι εγω εντολες εκτελω!!!!!!Λυπαμαι κ.Παπία!!!!
Το Κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ.ταξιαρχε καταφερνει αυτο που δεν μπορειτε εσεις....να μην δημιουργει παρακωλυση συγκοινωνιων, κατι που γινεται αυτη την στιγμη με τους κυριους αυτους της Ολυμπιας Οδου!!!!!

κ.ταξιαρχος:........................( σιωπη)..............

Τον χαιρετησα λεγοντας τον οτι κι αυτος καποια στιγμη σαν οικογενειαρχης με την οικογενεια του θα το υποστει αυτο !!!!!

Στο μεταξυ ο φιλος και συναγωνιστης Θοδωρης Βουρδουμπας ανοιξε την μπαρα και περασε ελευθερα λεγοντας του η υπαλληλος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!
Τι ειπατε ??????????? οτι εχουμε Δημοκρατια??? Που το παιζει αυτο το εργο να το δω !!

Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ συνεχιζει τον αγωνα για να γινουν οι δρομοι παλι δημοσιοι , χωρίς διόδια!!!

Βασίλης Παπίας
  • Blogroll

  • Blog Archive