Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Posted by Β.Π. Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΓΚΛΗΣΗ

Του ……………………………………………… κατοίκου………………………

ΚΑΤΑ

  1. Του/της υπαλλήλου της εταιρίας ………………………………………………, η οποία εκτελούσε χρέη ταμία , στο σταθμό διοδίων που βρίσκεται ………………………….., στη λωρίδα …………, την …………………..2011 και ώρα…………………….
  2. Του Προϊσταμένου εντολέα της (επόπτη διοδίων)
  3. Των φυσικών προσώπων, οι οποίοι εκπροσωπούν την εταιρία.


Κ. Εισαγγελέα

  1. Την……………………………..2011 και ……....ώρα στην περιοχή …………………………… (αναλυτικό ιστορικό)










  1. Εξήγησα στην μηνυομένη ότι δεν είχα μαζί μου χρήματα και ζήτησα να εκδώσει το νομίμως προβλεπόμενο έντυπο αδυναμίας πληρωμής ή πιστωτικό αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι είχε αντίθετες εντολές από τον προϊστάμενό της. Ειδικότερα, ότι δεν πρόκειται να εκδώσει πιστωτικό ούτε και να ανοίξει την μπάρα για να διέλθω.
  2. Επέμεινα ζητώντας τα νόμιμα, δεδομένου ότι δεν ήταν ,αυτονόητα, δυνατό να οπισθοδρομήσω (αφού όλες οι λωρίδες είναι μιας κατεύθυνσης).

Επειδή η μηνυομένη και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου αρνείτο επί μακρόν τόσο την έκδοση πιστωτικού όσο και το άνοιγμα της μπάρας προκειμένου να διέλθω.

Επειδή, με την εν λόγω συμπεριφορά της η μηνυομένη διέπραξε εναντίον μου το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.

Επειδή ο δεύτερος και οι τρίτοι των μηνυομένων έδωσαν, στην πρώτη εξ’αυτών , την εντολή για τη διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ να ασκηθεί εναντίον της πρώτης μηνυομένης ποινική δίωξη για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, των δε δεύτερον και τρίτων μηνυομένων για ηθική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Τόπος, …………………………2011

Ο Μηνυτής

  • Blogroll

  • Blog Archive