Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011

Στην συνελευση που πραγματοποιηθηκε την Πεμπτη 14/4, στην Προμηθεως 73-75 , παρουσια αρκετων συναγωνιστων και νεων φιλων του Κινηματος μας, εγινε ενημερωση για τα τρεχοντα γεγονοτα , τοσο , γυρω απο το θεμα του βολευτη Τρικαλων Μαγκουφη, το θεμα των βιαιων προσαγωγων μελων του κινηματος μας και την ακολουθως απελευθερωση τους χωρις κατηγοριες απο την ασφαλεια, οσο και απο την επιτυχημενη συνεντευξη τυπου στον δικηγορικο συλλογο , και φυσικα ο παλμος και το παθος των συναγωνιστων ηταν ιδιαιτερα μεγαλος λογω και της χουντικης στασης τον τελευταιο καιρο της κυβερνησης !!!
Ακουσαμε καταγγελιες απο νεους συναγωνιστες για την απαραδεκτη και παρανομη σταση της τροχαιας που μετα την ντροπολογια Ρεππα εχει μπει για τα καλα στην υπηρεσια των μεγαλοεργολαβων για την καταστολη του κινηματος μας.
Μεγαλωνουμε συναγωνιστες !!
Αποφασισαμε να :
1) Στηριξουμε συμμετεχοντας στην εκδρομη που θα γινει την Κυριακη 17/4 στον Μωλο , προκειμενου να δωσουμε και να παρουμε δυναμη στους συναγωνιστες εκει μετα τα τελευταια γεγονοτα !!!
2) να στηριξουμε το ανοιγμα διοδιων της Ελευσινας στην Ολυμπια οδο !!
Αλλωστε δεν υπηρχε περιπτωση να λειπουμε!!
3 ) να συμμετεχουμε στην Παναττικη ανοιχτη συνελευση που θα γινει μεσα στον Μαιο και η οποια με τις εκδηλωθεισες διαθεσεις συμμετοχων των επιτροπων απο την επαρχια θα μετατραπει σε Πανελλαδικη.
4) την ακομη πιο ενεργη συμμετοχη μας στον αγωνα εναντια στο κλεισιμο νοσοκομειων στην περιοχη μας (7ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ, ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ), την συγχωνευση σχολειων και την παλη μας εναντια στον ρατσισμο.
Επισης , υπενθυμιζουμε το παρτακι που θα κανουμε την ερχομενη Τεταρτη στις 20:00 με 20:30 στον φιλοξενο χωρο μας της ΑΝΑΣΑΣ Προμηθεως 73-75 κοντα στον ΗΛΠΑΠ Κ.Πατησια. Σας περιμενουμε να περασουμε ομορφα με ποτο και μουσικουλα !!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ !!!
  • Blogroll

  • Blog Archive