Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Posted by "Επιτροπη απο Νοτια Προαστια" Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

Η κάρτα του πολίτη είναι απαραδεκτη, γιατι επιβάλλεται στους

Πολίτες τελείως αναγκαστικά και εκβιαστικα, και μάλιστα συνοδεύεται από απειλές, ότι όποιος δεν την παρει, θα στερείται όλων των αγαθών, και θα θεωρείται παράνομος. Μην ξεχνάμε ότι το προσωπικό της ΕΛΑΣ υποχρεώθηκε να την παρει, καποιοι δε που αντέδρασαν και αρνήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες έχουν αποταχθει. Βεβαια οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έχουν προσφύγει στα δικαστήρια και το θέμα είναι σε εξέλιξη.
Ερωτώ εάν δικαιολογουνται τέτοιες απειλές από ένα κράτος δικαίου η εάν ευσταθεί ο ισχυρισμός ότι όλα αυτά γίνονται //προς το συμφέρον //των πολιτών :
Άλλωστε το δήθεν δημόσιο αγαθό που θα προστατευθεί με την Καρτα, δεν κινδυνεύει από το παλιό σύστημα ώστε να απαιτεί την επέμβαση του κράτους για προστασία.
Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να καταλύσουν και τα τελευταία ίχνη ελευθεριας, να μας εξαθλιωσουν, ώστε να αποτελέσουμε στην κυριολεξία ΚΟΠΑΔΙ προβατων, που η διαχείριση του θα είναι πανεύκολη.
Εδώ θα πει κάποιος τόσο κακό είναι πια να πάρουμε μια κάρτα:
Το μυστικό είναι στο επόμενο βήμα, στο περίφημο βιοτσιπ η RFID, που θα είναι εμφυτευσιμο στο σωμα,και θα δίνει σε όποιον έχει τον έλεγχο ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία πάνω στον πολίτη που θα έχει δεχθεί να το πάρει.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ποτέ στο παρελθόν οι πολίτες της γης δεν αντιμετώπισαν τέτοιο κίνδυνο. Και στα πιο σκληρά καθεστώτα υπήρχε πάντα ένας τρόπος συνεύρεσης και δράσης. Τώρα η απόλυτη ηλεκτρονική φυλακή δεν αφήνει κανένα περιθώριο.
Λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη
Λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της ελευθέριας μας
Όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτά τα σχέδια
Λέμε ΟΧΙ στον εξανδραποδισμό
Θα μας βρουν απέναντι τους
Κωσταντόπουλος Κώστας 6985681742
Mail:koxris@yahoo.gr
www.oxidiodia.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive