Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΒΟΛΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 4/5/2011

Posted by μέλος Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011



Αποφάσεις συνέλευσης 4 Μάη 2011

  • Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καταγγέλλει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή καλύτερα του Εργολάβου για τις κλήσεις που έχει εκδώσει η τροχαία της περιοχής Θεσσαλίας σε συναγωνιστές/στριες κατ΄επιταγή της τροπολογίας Ρέππα που μετέτρεψε την ελεύθερη διέλευση σε παράβαση του ΚΟΚ.
    Τα αυτοκίνητα της τροχαίας τα οποία δεν είχαν βενζίνη για να κινηθούν, δεν είχαν επισκευαστεί με μαγικό τρόπο βρέθηκαν σε όλα τα διόδια της περιοχής μας για να πιάσουν τους «τζαμπατζήδες» του Ρέππα.
    Για την εκπληκτική φροντίδα των εργολάβων επιστρατεύτηκαν ακόμα και αυτοκίνητα της τροχαίας με συμβατικές πινακίδες για να τσακώσουν μέλη του κινήματός μας,
    Καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής της τροχαίας στα διόδια, οι υπάλληλοι των ταμείων αρνούνται επιδεικτικά να εκδώσουν πιστωτική απόδειξη και εξωθούν τους οδηγούς να σπρώξουν τη μπάρα.
    Καλούμε όλους τους οδηγούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα διέλευσης να καταθέτουν μηνύσεις εναντίον παντός υπευθύνου για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.
    Το μέτρο θεωρείται αναγκαίο πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα.
    Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας έχει αποφασίσει νέες μορφές κινητοποιήσεων.
    Καλούνται όλοι οι συναγωνιστές/στριες να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες.
  • Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας παραμένει κάθετα αντίθετη στο ιδιωτικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας μέσω καύσης βιομάζας με το σκεπτικό που έχει ήδη αναπτύξει τόσο σχετικά με το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης της ενέργειας όσο και της συνολικής περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Παρά την αρνητική άποψη των τοπικών αρχών σχετικά με την αδειοδότηση του εργοστασίου, η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας καλεί όλους τους κατοίκους να απορρίψουν από τώρα την εγκατάσταση και λειτουργία της μονάδας καύσης βιομάζας.

  • Συμμετοχή στην απεργία στις 11 Μάη στην πλ. Ελευθερίας, Βόλος
    Ενώνουμε τις διεκδικήσεις μας με όλη την εργατική τάξη και συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη απεργιακή συγκέντρωση που καλεί η Ανοικτή – Ανεξάρτητη Συνέλευση, στην πλ. Ελευθερίας, στις 10πμ.
  • Συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συντονιστικό των Επιτροπών Αγώνα στις 15 Μάη.

Η συνέλευση θεωρεί απαραίτητο να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα, ως θέματα της πανελλαδικής μας συνάντησης:

  1. Διόδια και δημόσιο χρέος: Δεν πληρώνουμε τη κρίση τους!
  2. Που βαδίζει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ; Προοπτικές.
  3. Οργανωτική συγκρότηση: αμεσοδημοκρατικά, χωρίς γραμματείς και φαρισαίους.
  4. Συμμετοχές για τη πανελλαδική μας συνάντηση θα δηλωθούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη στους συναγωνιστές Αντρέα Ξηρομερίτη (6972967981) & Στέλιο Λημνιό (6973228205) προκειμένου να οργανωθεί η μετάβασή μας στην Αθήνα.

4/5/2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

www.oxidiodia.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive