Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011


Εγινε με επιτυχια η ανοιχτη συνελευση των Επιτροπων αγωνα "Δεν πληρωνω την κριση τους" Κ.Πατησιων την Πεμπτη 5-5-11. Την πλουσια και γονιμη συζητηση , που ελαβαν μερος ολοι οι παρισταμενοι- μεταξυ τους πολλοι νεοι συναγωνιστες- ακολουθησαν αποφασεις οπως:
Συμμετοχη στην ημερα δρασης στη Λιβαδεια την Κυριακη 8 Μαϊου , που περιλαμβανει και ανοιγμα των διοδιων Θηβών- Συμμετοχη στο μπλοκ του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στην γενικη απεργια την Τεταρτη 11/5 - Παρεμβαση στον σταθμο ΗΣΑΠ Κ.Πατησιων την Πεμπτη 12/5 στις 6 μμ και μετα ανοιχτη συνελευση στις 7.30 μμ- Θεατρικη παρασταση ενισχυσης του κινηματος με το εργο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" απο το θεατρικο σχημα θεατρου δρομου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, στην ΑΝΑΣΑ-ΛΕΦΚΑ την Παρασκευη 13/5 στις 8.30 μμ - Συμμετοχη στα ανοιγματα τις Παρασκευες στα διοδια Ελευσινας στις 6 μμ μαζι με τους συναγωνιστες και των αλλων επιτροπων- Συμμετοχη την Κυριακη 15 Μαϊου στο Πανελλαδικο συντονιστικο που θα γινει στην Νομικη σχολη της Αθηνας- Συμμετοχη στο φαγοποτι στην ταβερνα ΓΑΛΗΝΗ στο Πολυδενδρι Αττικης την Τεταρτη 18 Μαϊου.
Επισης εγινε πλουια ενημερωση απο τις δρασεις των επιτροπων τις προηγουμενες μερες και ιδιατερα απο την εξορμηση στην Πατρα. Αποφασιστηκε ομοφωνα η χωρις ορους στηριξη των διωκομενων, απο το κρατος και τους μεγαλοεργολαβους, συναγωνιστων και καυτηριαστηκε η σταση ορισμενων που προσπαθουν να χτυπησουν απο τα μεσα το κινημα μας. Επισης εκφραστηκε η αμεριστη συμπαρασταση μας στην συναγωνιστρια Σουλα Γαλανη που προχωρησε σε μηνυση εναντια στον Μαγκουφη βουλευτη του Πασοκ.
Η ανοιχτη συνελευση αποφασισε να γινεται στο ιδιο μερος (Προμηθεως 73-75) καθε Πεμπτη, 7.30 μμ αφου πρηγειται παρεμβαση στη γυρω περιοχη.
  • Blogroll

  • Blog Archive